Skip to main content

HOLD

Hvad kan man lave som frivillig på COPENHELL?

På COPENHELL kan man som frivillig varetage rigtig mange forskellige opgaver både før, under og efter festivalen!

Før festivalen er man en del af opbygningen af helvede. Fx har vi en satans masse ting og sager, som skal males (oftest sort), hegn skal sættes op, scener skal rejses, mad skal laves til det hårdtarbejdende folk og kontorer skal bemandes.

Helvedet rejser ikke sig selv – så kom og vær med inden musikken spiller og få derimod fri under alle spilledagene.

Under festivalen er der en masse glade gæster, som vi skal sørge for, har den bedst tænkelige oplevelse på COPENHELL. Vi skal bl.a. sørge for at sikkerheden er i orden, sikre at ingen tørster eller sulter og holde pladsen pæn og ren. Koncerter skal spilles, gæster skal lukkes ind på pladsen osv. osv. intet af det kan lade sig gøre uden frivillige.

Vil du være med til give folk en sublim festivaloplevelse på COPENHELL 2023, skal du selvfølgelig være med på et af vores mange gode hold, som arbejder under musikken. Og bare rolig, du får stadig masser tid til at være på festival!

Når Helvedet er brændt ned, skal stumperne samles! Scenerne skal pilles ned, pladsen ryddes, skruemaskinerne sættes i ”baglæns” og alt pakkes forsvarligt sammen, så vi også igen til næste år kan holde et brag af en COPENHELL.

Hvis du ikke vil risikere at gå glip af en eneste koncert, fællessang i Biergarten eller moshpit foran Helviti, så gem en sjat energi og hjælp os med at pille ned, samle sammen og lege container-Tetris med alle de ting, som skal genoplives året efter.