CAMPING

Generelle oplysninger:

 

COPENHELL er en byfestival med mange gode og billige overnatningsmuligheder inden for kort afstand. Hvis du imidlertid foretrækker at overnatte i telt tæt på festivalpladsen, er der rig mulighed for dette på COPENHELL Camping, som både rummer gode faciliteter og byder på en smuk udsigt over Københavns havn og resten af byen! 

Som noget nyt åbner COPENHELL Camping en dag tidligere end før og strækker sig nu over fire dage. Således starter COPENHELL Camping allerede onsdag den 21. juni kl 16.00.

Der vil foruden påsætning af campingarmbånd også være mulighed for påsætning af almindeligt festivalarmbånd fra onsdag kl 16:00 på COPENHELL Camping.

 
 
 

Telt & Tenthouse Camping:
Sønderhoved
Ved Refshalevej 151
1432 Kbh. K

 

 

Autocamper
& Campingvogn: 
Vest for Refshalevej 173
1432 Kbh. K

 

Det seneste nye overnatningstiltag på COPENHELL Camping er vores helt nye plads til autocampere og campingvogne, som er placeret i et helt nyt og postindustrielt område, hvor svedige, ildelugtende mænd har hamret løs på metal i de gode, gamle B&W-dage. Dette område er kun for kørende enheder – læs mere i afsnittet Autocampere og campingvogne længere nede.

OBS: Det er ikke tilladt at parkere personbiler på autocamper-området pga. begrænset plads

Indtjekning starter: Onsdag den 21. juni 2017 kl. 16:00. COPENHELL Camping lukker igen søndag den 25. juni kl 12:00. 

BEMÆRK OGSÅ: Tredags- og endagsbilletter til COPENHELL giver kun adgang til festivalpladsen. Du skal tilkøbe en af nedenstående billetter for at få adgang til at overnatte i fire dage på COPENHELL Camping:

 

For at overnatte på COPENHELLs campingplads skal du tilkøbe en af følgende muligheder:

 

ROYAL TENTHOUSE

Pris: 1.900 kr. + bestillingsgebyr

Spar penge til hotel, og undgå ventetid på taxa og bus ved at sove i dit helt eget luksushotelværelse på COPENHELL! Op til 2 personer kan overnatte komfortabelt i et allerede opslået Royal Tenthouse med dobbeltmadras. Her er elektricitet til opladning af telefoner samt en sikkerhedsboks. Du skal blot medbringe lagner, dyner, hovedpuder osv. Til aflåsning af Royal Tenthouse skal medbringes to små hængelåse, der passer til en typisk lynlås. Sikkerhedsboksen inde i teltet kan låses med både små, mellemstore og store hængelåse.Royal Tenthouse har følgende dimensioner: 2,1 x 1,6 x 1,4 meter.

Morten / COPENHELL


BEMÆRK: 1 campingbillet til Royal Tenthouse giver 2 campingarmbånd. Du skal tilkøbe en billet til festivalen for at få adgang til festivalpladsen.

 

OPSLÅEDE COPENHELL-TELTE

Pris: 600 kr. + bestillingsgebyr

Overnat i allerede opslåede telte på COPENHELL. Du skal selv medbringe liggeunderlag, madrasser, sovepose osv. Op til 2 personer må overnatte i det særlige COPENHELL-telt, som kan tages med hjem efter festivalen. Opslåede COPENHELL-telte har følgende dimensioner: 2,2 x 2,0 meter.

BEMÆRK: 1 campingbillet til opslået telt giver 2 campingarmbånd. Du skal tilkøbe en billet til festivalen for at få adgang til festivalpladsen.

 

MEDBRAGT TELT

Pris: 200 kr. + bestillingsgebyr

Du kan overnatte i eget medbragt telt på et areal på 2,5 x 2,5 meter pr. campingbillet. Vær særligt opmærksom på, at du skal købe ekstra campingbilletter, hvis dit medbragte telts dimensioner overskrider disse præcise mål. Hvis du for eksempel medbringer et langt telt på 1 x 4 meter, skal du bruge 2 campingbilletter for at få plads nok til det. Op til 2 personer må overnatte pr. teltplads. Køber du for eksempel 2 teltpladser for at få plads til et større telt, får du 4 armbånd, så op til 4 personer kan overnatte i teltet osv.

BEMÆRK: 1 campingbillet til medbragt telt giver 2 campingarmbånd. Du skal tilkøbe en billet til festivalen for at få adgang til festivalpladsen.

 

AUTOCAMPERE & CAMPINGVOGNE

Pris: 650 kr. + bestillingsgebyr

Det er muligt at overnatte i autocamper eller campingvogn på festivalen. Køretøjet stilles på vores helt nye, aflukkede område med beton/asfalt-underlag til autocampere og campingvogne bag den store B&W-hal med toiletter og kort gåafstand til festivalpladsen. Der er mulighed for at opstille fortelt, men ikke opslåede telte, som ikke er en del af enheden, strøm er ikke tilgængelig på pladsen, og personbiler henvises til bilparkeringspladsen. Køretøjet må ikke fylde mere end 5 x 9 meter – der er dog i princippet plads til busser, hvis der købes pladser nok til deres størrelse. Der uddeles 6 campingarmbånd pr. vogn, som også giver adgang til det almindelige campingområde, hvor der er salg af mad og drikkevarer samt bade.

BEMÆRK: Antallet af overnattende i autocampere og campingvogn er op til den enkelte ejer, så længe alle har gyldige armbånd til området (dog maks. 6 personer pr. købt plads). Du skal tilkøbe billet til festivalen for at få adgang til festivalpladsen.

 

VIGTIGE OPLYSNINGER OM CAMPING:


Campingområdet ligger på en af Københavns bedste adresser lige ud til vandet over for Amalienborg og lige op ad festivalpladsen. Havnebussen lægger til ved stoppet Refshaleøen lige ved siden af campingområdet, så det er let at komme til og fra det. 

Afstand & beliggenhed


Pavilliontelte

Der er ikke plads til medbragte pavillontelte på COPENHELL Camping, og det vil derfor ikke blive muligt at slå dem op.


Mad & drikkevarer

Du må gerne medbringe egen mad og drikkevarer på campingområdet, men ikke på festivalpladsen.


Grill

Åben ild er strengt forbudt på campingområdet, ligesom andet madlavningsudstyr og gasblus heller ikke er tilladt. Overtrædelse medfører øjeblikkelig bortvisning og klippet armbånd.


Musikanlæg

På grund af kommunale restriktioner er lydanlæg af enhver art ikke tilladt på campingområdet.


Der er både kiosker, barer og madboder på COPENHELL Camping – dog ikke på området til autocampere og campingvogne. Folk her henvises til at benytte faciliteterne i COPENHELL Campings teltområde.

Indkøb


Bad

Der kan købes bad på COPENHELL Camping. Åbningstider: Torsdag, fredag og lørdag den 22.-24. juni kl. 8.00 til 13.00, søndag 8.00 til 12.00. Du har også mulighed for at gå i sauna og tage varmt bad i vikingeområdet Asgård på festivalpladsen.