COPENHELL er en byfestival MED mange gode og billige overnatningsmuligheder TÆT PÅ PLADSEN:

COPENHELL er en byfestival med mange gode og billige overnatningsmuligheder inden for kort afstand. Hvis du imidlertid foretrækker at overnatte tæt på festivalpladsen, er der rig mulighed for dette på COPENHELL Camping, som både rummer gode faciliteter og byder på en smuk udsigt over Københavns havn og resten af byen! 

COPENHELL Camping åbner onsdag den 20. juni kl. 12:00, hvor en del af festivalpladsen også åbner til en warm-up dag mellem kl. 16:00 og 02:00.

Der vil foruden påsætning af campingarmbånd også være mulighed for påsætning af almindeligt festivalarmbånd fra onsdag den 20. juni kl. 12:00 på COPENHELL Camping.

Indtjekning på COPENHELL Camping kan ske i følgende tidsrum: 

- Onsdag den 20. juni kl. 12:00-00:00
- Torsdag den 21. juni kl. 09:00-00:00
- Fredag 22. juni kl. 09:00-16:00

BEMÆRK OGSÅ: Tredags-, warm up-, og endagsbilletter til COPENHELL giver kun adgang til selve festivalpladsen. Du skal tilkøbe en af nedenstående billetter for at få adgang til at overnatte på COPENHELL Camping:


Adresser:

 

Telt & Tenthouse Camping:

Sønderhoved
Ved Refshalevej 151
1432 Kbh. K

 

Autocamper
& Campingvogn: 

Vest for Refshalevej 173
1432 Kbh. K


CAMPING-TILKØB:

 
CAMPING_Royal.jpg

ROYAL TENTHOUSE

UDSOLGT!

Pris: 2.100 kr. + gebyr

Spar penge til hotel, og undgå ventetid på taxa og bus ved at sove i dit helt eget luksushotelværelse på COPENHELL! Op til 2 personer kan overnatte komfortabelt i et allerede opslået Royal Tenthouse med dobbeltmadras på 135x200 cm. Her er elektricitet til opladning af telefoner samt en sikkerhedsboks. Du skal blot medbringe lagner, dyner, hovedpuder osv. Til aflåsning af Royal Tenthouse skal medbringes to små hængelåse, der passer til en typisk lynlås. Sikkerhedsboksen inde i teltet kan låses med både små, mellemstore og store hængelåse. Royal Tenthouse har følgende dimensioner: 2,1 x 1,6 x 1,4 meter.

BEMÆRK: 1 campingbillet til Royal Tenthouse giver 2 campingarmbånd. Du skal tilkøbe en billet til festivalen for at få adgang til festivalpladsen.

 
CAMPING-CH.jpg

OPSLÅET COPENHELL-TELT

UDSOLGT!

Pris: 650 kr. + gebyr

Overnat i et allerede opslået telt på COPENHELL. Du skal selv medbringe liggeunderlag, madrasser, sovepose osv. Op til 2 personer må overnatte i det særlige COPENHELL-telt, som er et igloo-telt med oversejl – som I kan tage med hjem efter COPENHELL for at gøre fremtidige campingferier en hel del federe. Det opslåede COPENHELL-telt har følgende dimensioner: 2,2 x 2,0 meter.

BEMÆRK: 1 campingbillet til opslået telt giver 2 campingarmbånd. Du skal tilkøbe en billet til festivalen for at få adgang til festivalpladsen.

 
CAMPING-eget.jpg

MEDBRAGT TELT

UDSOLGT!

Pris: 250 kr. + gebyr

Du kan overnatte i eget medbragt telt på et areal på 2,5 x 2,5 meter pr. campingbillet. Vær særligt opmærksom på, at du skal købe ekstra campingbilletter, hvis dit medbragte telts dimensioner overskrider disse præcise mål. Hvis du for eksempel medbringer et langt telt på 1 x 4 meter, skal du bruge 2 campingbilletter for at få plads nok til det. Op til 2 personer må overnatte pr. teltplads. Køber du for eksempel 2 teltpladser for at få plads til et større telt, får du 4 armbånd, så op til 4 personer kan overnatte i teltet, osv.

BEMÆRK: 1 campingbillet til medbragt telt giver 2 campingarmbånd. Du skal tilkøbe en billet til festivalen for at få adgang til festivalpladsen.

 

Vigtig information om medbragte telte:

Alle, der medbringer deres eget telt på COPENHELL Camping, vil ved indløsning af deres campingbillet få udleveret to campingarmbånd samt en voucher, som giver adgang til to personer med ét telt.

Ved indgangen til COPENHELL Camping skal voucheren afleveres, hvorefter det kontrolleres, at der kun medbringes ét telt. Husk, at teltet maksimalt må fylde 2,5 x 2,5 meter pr. købt campingplads.

 
CAMPING-auto.jpg

AUTOCAMPER & CAMPINGVOGN

UDSOLGT!

Pris: 850 kr. + gebyr

Det er muligt at overnatte i egen autocamper eller campingvogn på festivalen. Køretøjet stilles på vores aflukkede område til autocampere og campingvogne bag den store B&W-hal med toiletter og kort gåafstand til festivalpladsen. Der er mulighed for at opstille fortelt, men ikke opslåede telte, som ikke er en del af enheden. Strøm er ikke tilgængelig på pladsen. Personbiler kan parkeres ved køretøjet/campingvognen, såfremt den samlede længde ikke overskrider 9 meter. Køretøjet/campingvognen + bil må altså ikke fylde mere end 5 x 9 meter – der er dog i princippet plads til busser, hvis der købes pladser nok til deres størrelse. Der medfølger 6 campingarmbånd pr. billet, som også giver adgang til det almindelige campingområde, hvor der er salg af mad og drikkevarer samt bade.

BEMÆRK: Antallet af overnattende i autocampere og campingvogn er op til den enkelte ejer, så længe alle har gyldige armbånd til området (dog maks. 6 personer pr. købt plads). Du skal tilkøbe billet til festivalen for at få adgang til festivalpladsen.

 
CAMPING-TIPI.jpg

TIPITELT

UDSOLGT!

Pris: 2.460 kr. + gebyr

Nyt produkt: Første gang på COPENHELL. Se teknisk tegning

Der kan bo op til 6 personer i vores helt nye og ekstremt rummelige tipi-camouflagetelt. Herinde er der masser af plads og mulighed for, at selv granvoksne mænd kan stå fuldt oprejst. Perfekt til højrøstet pow-wow i al slags vejr, og som en ekstra bonus kan teltet tages med hjem efter COPENHELL. Tipiteltet er sekskantet har følgende dimensioner: 5,5 x 2,7 x 3 meter.

BEMÆRK: 1 campingbillet til tipitelt giver 6 campingarmbånd og 1 telt. Du skal tilkøbe en billet til festivalen for at få adgang til festivalpladsen.

 
CAMPING_tunnel.jpg

TUNNELTELT

UDSOLGT!

Pris: 1.600 kr. + gebyr

Nyt produkt: Første gang på COPENHELL. Se teknisk tegning

Der kan bo op til 4 personer kan bo i vores helt nye tunneltelt, som er oplagt til for eksempel par, der vil opleve hele festivalen sammen på nært hold. Teltet har to separate kabiner for enderne, mens der er masser af plads til bagage i midten af teltet mellem dem. Som en ekstra bonus kan teltet tages med hjem efter COPENHELL. Tunnelteltet har følgende dimensioner: 4,9 x 2,2 x 2,1 (længde pr. sovekabine).

BEMÆRK: 1 campingbillet til tipitelt giver 4 campingarmbånd og 1 telt. Du skal tilkøbe en billet til festivalen for at få adgang til festivalpladsen.


VIGTIGE OPLYSNINGER OM CAMPING:


MEDBRAGTE TELTE

Alle, der medbringer deres eget telt på COPENHELL Camping, vil ved indløsning af deres campingbillet få udleveret to campingarmbånd samt en voucher, som giver adgang til to personer med ét telt.

Ved indgangen til COPENHELL Camping skal voucheren afleveres, hvorefter det kontrolleres, at der kun medbringes ét telt. Husk, at teltet maksimalt må fylde 2,5 x 2,5 meter pr. købt campingplads.


STRØM

Volt leverer i samarbejde med KMD gratis bærbar mobilopladning på COPENHELL. Du kan booke gratis via dette link og afhente din Volt-oplader på festivalen:

https://getvolt.dk/da/festivals/copenhell-2018


 

Campingområdet ligger på en af Københavns bedste adresser lige ud til vandet over for Amalienborg og lige op ad festivalpladsen. Havnebussen lægger til ved stoppet Refshaleøen lige ved siden af campingområdet, så det er let at komme til og fra. 

Afstand & beliggenhed


Pavilliontelte

Der er ikke plads til medbragte pavillontelte på COPENHELL Camping, og det vil derfor ikke blive muligt at slå dem op.


Mad & drikkevarer

Du må gerne medbringe egen mad og drikkevarer på campingområdet, men ikke på festivalpladsen.


Grill

Åben ild er strengt forbudt på campingområdet, ligesom andet madlavningsudstyr og gasblus heller ikke er tilladt. Overtrædelse medfører øjeblikkelig bortvisning og klippet armbånd.


Musikanlæg

På grund af kommunale restriktioner er lydanlæg af enhver art ikke tilladt på campingområdet.


Der er både kiosker, barer og madboder på COPENHELL Camping – dog ikke på området til autocampere og campingvogne. Folk her henvises til at benytte faciliteterne i COPENHELL Campings teltområde.

Indkøb


Bad

Der kan købes bad på COPENHELL Camping. Åbningstider meldes ud senere.