Skip to main content
Homepage

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Her kan du læse om alle de praktiske oplysninger, som er værd at vide og huske. Dette gør din færden på pladsen meget lettere og behagelig.

FORPLEJNING

Når du er frivillig på COPENHELL, sørges der for forplejning under dine vagter. Arbejder du før og/eller efter festivalen tilbyder vi frokost og aftensmad i Local Catering samt drikkevarer og snacks igennem dagen. Arbejder du under festivalen, får du udleveret et antal mad- og drikkebilletter, som du selv distribuerer. Så husk at spise morgenmad hjemmefra og tag meget gerne en drikkedunk med på job.

I dagene før og efter festivalen vil der komme en ”snack-patrulje” rundt i alle afkroge af pladsen med drikkevarer, snacks og andre småfornødenheder.

Under festivalen er Local Catering stadig åben, så man kan hente vand, saftevand, kaffe og te, hvis man er på arbejde, men ”snack-patruljen” er desværre nødsaget til at holde stille. Husk at koordinere med din teamleder, hvis du forlader din post.

Vandposter og drikkevand

På COPENHELL kan vandet fra de fritstående håndvaske drikkes. Vandet i toiletvognene er ikke egnet som drikkevand.

Medbring endelig en drikkedunk og genopfyld vandflasker.

PÅKLÆDNING

Vi anbefaler praktisk og behagelig påklædning, som gerne må blive beskidt. Derudover anbefaler vi godt fodtøj, regntøj, en ekstra trøje og solcreme i tasken. Vejret har det med at skifte mellem at være en blanding af bagende sol og voldsomme regnskyl, så forbered dig på det hele.

Arbejder du før eller efter festivalen, vil du med stor sandsynlighed blive påkrævet at gå med sikkerhedssko. Tag meget gerne selv sikkerhedssko med (de SKAL være godkendt i kategori S1P, S3 eller S5). Vi låner også sikkerhedssko ud, men husk da meget gerne et ekstra par tykke sokker, så de med sikkerhed er behagelige at have på.

CAMPING/OVERNATNING

COPENHELL har et meget begrænset antal campingpladser til frivillige, som er afhængige af dette.

Hvem der tilbydes camping, beror på en individuel vurdering bl.a. på baggrund af afstand til bopæl og vagtskema.

Hver campingplads rummer to personer. Så når du/I ansøger om plads på camping gøres det i makkerpar. Begge personer skal være registrerede frivillige:

Hvis I allerede er et makkerpar, sender I blot én mail til kontorcrew@copenhell.dk med jer begges fulde navne

Har du ikke en makker, kan du melde dig ind i Facebook gruppen COPENHELL frivillig camping match up!, hvor makkerløse frivillige kan teame op. Efterfølgende sender I én mail til kontorcrew@copenhell.dk med jeres begges fulde navne.

Husk I skal medbringe ét telt i alt, som ikke er større end 2,5 X 2,5 m. inkl. barduner m.m.

Deadline for ansøgninger til camping er d. 1. maj. Vi anbefaler på det kraftigste at købe plads på COPENHELL Camping allerede nu, hvis du skal være sikker på at få en plads!

Læs evt. mere om camping her: COPENHELLcamping

TOILET OG BADEFORHOLD

Der er toiletter rundt omkring på pladsen; antallet varierer dog efter, hvornår i perioden du har vagt. Du kan altid spørge din teamleder eller frivilligkontoret, som kan henvise dig til nærmeste toilet.

Under festivalen vil der være mulighed for at tage bad på campingpladsen for de, som overnatter på camping.

SATANS BAGHAVE

Sammenholdet blandt de frivillige på COPENHELL er exceptionelt, hvilket vi gerne vil værne om!!

I vores frivilligområde – Satans baghave – finder du bl.a. vores frivilligbar med gode priser og endnu bedre stemning. Derudover er der løbende store og små aktiviteter, man ikke bør gå glip af. Vi vil annoncere disse i både Satans baghave og omkring frivilligkontoret.

Så kom og slå dig ned for en stund; hæng ud med andre storartede frivillige, tag 20 minutter på skjoldet, spil et spil, smør halsen, vær med til en skattejagt eller hvad end, du nu har lyst til. Man kan det meste i Satans baghave!

Du finder Satans baghave i skoven mellem Udgård og Pandæmonium.

Åbningstider i Satans Baghave

Onsdag: 12:00 – 01:30
Tors. - lør.: 12:00 – 02:00

GARDEROBE FOR FRIVILLIGE

Arbejder du før eller efter festivalen, vil du have mulighed for at opbevare dine ejendele i nærheden af Local Catering. Arbejder du under festivalen er der også mulighed for at få opbevaret dine ejendele i din arbejdstid. Spørg din teamleder, hvis du har behov for opbevaring.

Bemærk! Opbevaring af genstande er på eget ansvar og COPENHELL erstatter ikke bortkomne ejendele. Vi opfordrer derfor til at have værdigenstande med dig.    

UNDGÅ venligst at efterlade ting, bagage, tøj og lign. i Local Catering eller frivilligområdet generelt, da de vil blive fjernet uden ansvar.

LOST AND FOUND

Alt som glemmes eller tabes før, under og efter festivalen indleveres som udgangspunkt til en af garderoberne. Efter festivalen samles alt et sted, og ca. en uge efter festivalens afslutning afleveres det hele til Politiets hittegodskontor https://politi.dk/koebenhavns-politi/koebenhavns-politi-hittegodskontor.

OPLADNING

Der vil være mulighed for at lade din telefon op, når du er på vagt. Der vil være en opladestation ved både frivilligkontoret og i Satans baghave, men du skal selv medbringe oplader. Opladning er helt på eget ansvar – der er ingen, der holder øje med dine ting. Men vi passer selvfølgelig alle på hinandens ting!

FORSIKRING

Alle frivillige på COPENHELL er dækket af den lovpligtige arbejdsskadeforsikring. Den dækker personskade, men ikke private ejendele. Det vil sige, at hvis du taber din telefon, så er den ikke forsikret af COPENHELL.
Derudover har COPENHELL en arrangørforsikring, som forsikrer tredjeparter, hvis en frivillig får voldt skade på en tredjepart.

Alle skader meldes omgående til teamleder og frivilligkontoret.

AFFALDSSORTERING

På COPENHELL er vi som virksomhed selv ansvarlige for at sortere vores affald korrekt, så det kan genanvendes, specialbehandles og på anden vis nyttiggøres i dets næste liv.
Derfor skal vi på COPENHELL sortere vores affald grundigere, end vi har gjort det tidligere.

Hos COPENHELL skal affaldet sorteres i tre hovedgrupper, hvoraf vi vil have særligt fokus på den første hovedgruppe, ”særlig sortering”.

Særlig sortering:

  • Pap og karton

  • Bio

  • Metal

  • Glas

  • Træ

  • Imprægneret træ

Farligt affald

Ikke sorterbart affald

TRANSPORT

Når du skal til og fra pladsen, kan du her læse om de forskellige transportmuligheder. Der vil også senere komme et kort over pladsen.

KORT

ADRESSE

COPENHELL ligger på Refshaleøen på den gamle B&W-grund på Amager i København. Adressen er Refshalevej 185, 1432 København K

Vi anbefaler at gå, cykle eller tage med offentlig transport, da der er meget begrænset plads til parkering af biler.

CYKEL

Der er cykelparkering ved indgangen til COPENHELL. Det er markeret med skilte.

Den præcise lokation vil fremgå af kortet.

BIL

Det kan ikke anbefales at køre i bil til COPENHELL. Før og efter festivalen er det desværre ikke muligt for COPENHELL at stille parkeringspladser til rådighed for de frivillige. Vi henviser til lokalområdets parkeringsforhold. Du skal selv være opmærksom på regler, tidsbegrænsninger, priser, afgifter osv. COPENHELL refunderer ikke parkeringsudgifter, afgifter eller bøder.

BUS

Bus 2A kører ofte til festivalpladsen. Vi henviser til, at du selv tjekker tider på www.rejseplanen.dk eller www.dinoffentligetransport.dk. Derudover bliver der under festivalen indsat ekstra shuttlebusser.

HAVNEBUS

Havnebussen er også en mulighed. 991/992 sejler til og fra Refshaleøen lige ved Sønder Hoved campingpladsen. Vi henviser til, at du selv tjekker tider på www.rejseplanen.dk eller www.dinoffentligetransport.dk.