Skip to main content
Homepage

Tilmelding som frivillig til 2024

 

I starten af februar 2024 åbner vi for tilmeldingen til COPENHELL 2024.

Husk at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi annoncerer den præcise dato i starten af det nye år. Du kan finde links til det i bunden af siden.

Du kan også skrive dig op til COPENHELL Volunteers nyhedsbrev her. Så får du besked på mail, så snart vi åbner for tilmelding.

Vi glæder ser frem til at byde dig velkommen i Helvede!
Hvad kan man lave som frivillig på COPENHELL?På COPENHELL kan man som frivillig varetage rigtig mange forskellige opgaver både før, under og efter festivalen!

 

Før festivalen er man en del af opbygningen af helvede. Fx har vi en satans masse ting og sager, som skal males (oftest sort), hegn skal sættes op, scener skal rejses, mad skal laves til det hårdtarbejdende folk og kontorer skal bemandes.

 

Helvedet rejser ikke sig selv – så kom og vær med inden musikken spiller og få derimod fri under alle spilledagene.

 

Under festivalen er der en masse glade gæster, som vi skal sørge for, har den bedst tænkelige oplevelse på COPENHELL. Vi skal bl.a. sørge for at sikkerheden er i orden, sikre at ingen tørster eller sulter og holde pladsen pæn og ren. Koncerter skal spilles, gæster skal lukkes ind på pladsen osv. osv. intet af det kan lade sig gøre uden frivillige.

 

Vil du være med til give folk en sublim festivaloplevelse på COPENHELL, skal du selvfølgelig være med på et af vores mange gode hold, som arbejder under musikken. Og bare rolig, du får stadig masser tid til at være på festival!

 

Når Helvedet er brændt ned, skal stumperne samles! Scenerne skal pilles ned, pladsen ryddes, skruemaskinerne sættes i ”baglæns” og alt pakkes forsvarligt sammen, så vi året efter igen kan holde et brag af en COPENHELL.

 

Hvis du ikke vil risikere at gå glip af en eneste koncert, fællessang i Biergarten eller moshpit foran Helviti, så gem en sjat energi og hjælp os med at pille ned, samle sammen og lege container-Tetris med alle de ting, som skal genoplives året efter.

 

Når tilmelding åbner, vil det være muligt at læse meget mere om vores forskellige hold.Kontakt

 

Hvis du har spørgsmål vedr. frivillighed på COPENHELL, skal du være velkommen til at sende os en mail på frivillig@copenhell.dk.

Drejer din henvendelse sig om andet end frivillighed, tag da kontakt til info@copenhell.dk.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Find Copenhell Volunteers her