maxresdefault (2).jpg

 

PARKERING AF BILER OG MOTORCYKLER PÅ COPENHELL

Parkering af biler og motorcykler foregår på parkeringspladsen ved Kløvermarken på Raffinaderivej 14-16.

Parkeringspladsen åbner onsdag den 19. juni kl. 08:00 og lukker igen søndag den 23. juni kl. 13:00, hvorefter alle køretøjer skal være fjernet. Parkeringspladsen er åben døgnet rundt i hele perioden.

Der er vagter ved indkørslen til parkeringspladsen døgnet rundt, men parkering af køretøjer sker på eget ansvar. Indgang til fods kan kun ske med parkeringsarmbånd. Af sikkerhedsmæssige hensyn er det ikke tilladt at overnatte i biler på parkeringspladsen.

 Indkørsel på området og parkering af bil eller motorcykel koster 200 kroner første gang, du kører ind på pladsen. Der kan betales med betalingskort eller MobilePay, og du får udleveret en voucher til bilen samt armbånd til det antal personer, der ankommer i køretøjet (dog maksimalt 4).

Kører du ud af parkeringspladsen og ind igen senere, koster det 50 kroner at komme ind igen ved fremvisning af både voucher til bilen og armbånd. Bemærk venligst, at vi ikke garanterer plads på parkeringspladsen, hvis du forlader den og senere vil køre ind igen. Hvis der ikke er plads til dig, koster det naturligvis ikke 50 kroner.

Festivalgæster, der parkerer deres køretøj på parkeringspladsen, og som har parkeringsarmbånd på, kan benytte de gratis shuttlebusser, der løbende kører frem og tilbage mellem parkeringspladsen og festivalpladsen (ikke at forveksle med de busser, der kører fra Københavns centrum til festivalpladsen). Shuttlebusserne kan også benyttes af gæster på COPENHELL Camping Kløverparken.

Shuttlebusserne kører i følgende tidsrum:

Onsdag den 19. juni fra 10:00 til 03:00

Torsdag den 20. juni fra 10:00 til 04:00

Fredag den 21. juni fra 10:00 til 05:00

Lørdag den 22. juni fra 10:00 til 05:00

Søndag den 23. juni fra 08:00 til 12:00

BEMÆRK:

- Festivalgæster, der ankommer i bil til COPENHELL Camping, kan køre helt op til campingområdet for at læsse telt og personer af, hvorefter køretøjet skal vendes rundt og køres til parkeringspladsen. Bemærk, at det ikke er tilladt at køre biler eller motorcykler videre op mod festivalpladsens indgang end til Refshalevejkrydset.

- Parkeringsreglerne gælder for alle – også festivalmedarbejdere og frivillige.

- Der vil være et meget begrænset antal handicap-parkeringspladser tæt på indgangen til festivalpladsen.

- Hvis du skulle ankomme i en dødningehovedbeklædt Jagdpanzer-kampvogn eller har andre særlige behov, må du spørge parkeringsvagterne, som træffer alle de praktiske beslutninger for området.

- Biler med tilhørende campingvogne eller campletter, der skal opstilles på COPENHELL Camping, skal parkeres på parkeringspladsen og ikke på campingområdet. Det er tilladt at køre ind for at placere enheden på COPENHELL Camping, men derefter skal køretøjet fjernes.

  

PARKERING AF CYKLER PÅ COPENHELL

Det er ikke muligt at parkere cykler lige ved indgangen til festivalpladsen. For at skabe mere plads til fodgængere og give cyklisterne bedre parkeringsmuligheder skal alle cykler parkeres på cykelparkeringspladsen på højre hånd lige før Refshalevejkrydset mellem COPENHELL Camping og festivalpladsen (hold øje med skiltene, når du nærmer dig) blot få 2-3 minutters gang fra festivalpladsen.

Cykler kan parkeres på pladsen fra og med onsdag den 19. juni til søndag den 23. juni. Der er vagter ved cykelparkeringspladsen, men cykler parkeres på eget ansvar. Alle cykler skal være fjernet fra området senest søndag den 23. juni. Cykler, der stadig står herinde derefter, vil blive stillet ud på gruspladsen ved siden af.

Der vil være skiltet tydeligt ved cykelparkeringspladsen, og vagter ved vejen vil sørge for at sende alle cyklister derind.

BEMÆRK:

Det vil i år ikke være tilladt at cykle længere hen mod festivalpladsen end til cykelparkeringspladsen. Vi har brug for at holde indgangsområdet helt frit for køretøjer af enhver art for at skabe så meget plads som muligt til gæster, der skal ind på festivalpladsen, og sikre os, at ingen flugtveje er blokeret af cykler.

Så vær cool – stil cyklen på cykelparkeringspladsen, og hjælp os med at gøre det så nemt som muligt for alle at komme ind på COPENHELL! Vi forbeholder os i øvrigt retten til at donere alle cykler fundet ved indgangsområdet til Smadreland …