PARKERING

14235090930_abc14df61c_o.jpg
 

PARKERING AF BILER OG CYKLER PÅ COPENHELL


Biler:

Biltransport og -parkering er som altid en udfordring midt i København, hvor der ikke er ubegrænset plads til dem. Vi valgte sidste år at flytte parkeringspladsen et par kilometer væk fra festivalpladsen for at opgradere og udvide vores indgangsområde – fordi det ganske enkelt er vigtigere at sikre, at folk kommer hurtigt indenfor, end at biler kan parkere lige rundt om hjørnet.

Derfor indfører vi nu et nyt parkeringskoncept for at hjælpe billisterne med at komme hurtigere frem og tilbage mellem bilen og festivalpladsen:

Parkeringspladsen ligger i år samme sted som i 2016 ved Kløvermarken på Raffinaderivej 14-16. Som noget nyt vil det i år koste 200 kroner at parkere sin bil her – hvilket til gengæld giver adgang til nye shuttlebusser mellem parkeringspladsen og festivalpladsen, så man hurtigt kan komme til og fra bilen.

Sådan virker det:

- Parkeringspladsen åbner onsdag den 21. juni kl. 14:00 og lukker igen søndag den 25. juni kl. 13:00 og er døgnåben inden for disse åbningstider.

- Det koster 200 kr. at køre ind på parkeringspladsen, og man modtager hermed et parkeringsarmbånd, der giver adgang til området for det antal personer, der ankommer i bilen – maks. fire armbånd pr. bil. Det vil sige, at det koster det samme at have bilen parkeret en enkelt dag, som det koster at have den parkeret fra onsdag til søndag.

- Kører man ud fra parkeringspladsen og ind igen på et senere tidspunkt, kan vi ikke garantere på plads på området. Hvis der er mulighed for at komme ind, koster det 50 kr. at parkere igen.

- Der kan betales med både betalingskort og MobilePay.

- Shuttlebusserne kan kun benyttes af gæster med parkeringsarmbånd. De kører i følgende tidsrum:

Onsdag den 21. juni – 15:00 - 20:00
Torsdag den 22. juni – 12:00 - 02:30
Fredag den 23. juni – 12:00 – 03:30
Lørdag den 24. juni – 12:00 – 04:30
Søndag den 25. juni – 09:00 – 12:00

- Parkeringspladsen vil være bemandet af vagter døgnet rundt, og indgang til fods kan kun ske med parkeringsarmbånd. Parkering af biler sker på eget ansvar.

Det er muligt at køre tæt på indgangen til COPENHELL Camping for at læsse udstyr og personer af, men der kan ikke parkeres nogen steder i dette område.

Vi opfordrer som altid alle til at vælge offentlig transport eller cykel til og fra COPENHELL – et stort antal busser og havnebusser er sat ind i festivaldagene, og festivalens cykelparkeringsområde er udvidet markant i år. 

Der er afsat et begrænset antal handicapparkeringspladser tættere på festivalpladsen (lidt længere væk end sidste år). Handicap-parkeringspladserne markeret med kørestolssymbol må kun benyttes med synligt og gyldigt parkeringskort udstedt af Danske Handicaporganisationer. Betaling for handicapparkering følger takster som for øvrige parkerende.


Cykler:

Området lige ved indgangen til festivalpladsen flyder hvert år med cykler, og det gør vi år noget ved. For at skabe mere plads til fodgængere og give cyklisterne bedre parkeringsmuligheder har vi inddraget et stort område på højre hånd lige før Refshalevejkrydset mellem COPENHELL Camping og festivalpladsen (hold øje med skiltene), blot få minutters gang fra festivalpladsen.

Vi opfordrer på det kraftigste alle cyklister til at parkere deres cykler på dette område og gå det sidste korte stykke hen til indgangen.