Skip to main content

JUNE 8, 2023

FULDT MUSIKPROGRAM KLAR TIL COPENHELL METAL CRUISE 2023

BERSÆRK, URNE og 802 fuldender musikprogrammet på COPENHELL Metal Cruise 2023. Otte søstærke bands spiller op til høj bølgegang, når helvedesbåden stævner ud mod Oslo den 27.-29. oktober 2023.

COPENHELL Metal Cruise er blevet en stolt tradition for festivalen, når COPENHELL hvert år kaprer hele Oslobåden og sejler til den norske hovedstad og tilbage igen i løbet af en weekend, der er sprængfyldt med hård rock, heavy metal, højt humør og masser af suveræn COPENHELL-stemning.

For første gang nogensinde er hele musikprogrammet til Nordens hårdeste bådsejlads klar før festivalen, idet vi nu runder det af med tre hårde og vilde bands:

BERSÆRK er i løbet af det seneste årti blevet til et uomgængeligt navn på den danske rockscene. De danske hedninger har både optrådt på det allerførste COPENHELL Metal Cruise i 2017 og flere gange på selve festivalen. Bandet leverer den ene forrygende velspillede koncert efter den anden med charme, vid og bid – og ikke mindst en forrygende vildskab, der altid skaber eminente liveoplevelser.

Britiske URNE spiller sludgy og thrashy heavy metal, der er umulig at genredefinere. Bandet optrådte med stor slagkraft og højt teknisk niveau på sidste års COPENHELL – og de har også imponeret i metalkredse: Joe Duplantier, forsanger i franske Gojira, har netop indspillet URNEs kommende album, ”A Feast On Sorrow”, i sit studie i New York, og det ser vi frem til at høre meget mere fra på COPENHELL Metal Cruise.

Et virkelig interessant nyt dansk musikprojekt stiger også om bord på COPENHELL Metal Cruise, når 802 drager med os mod Oslo. Frontmand Andreas Asingh har tidligere arbejdet med hiphop, men flyttede hjem til Djursland og startede sammen med et par musikere fra den lokale metalundergrund en trio, der kombinerer metal, fuzz og distortion, synthesizere og en drømmende vokal i et helt særegent og virkelig spændende lydbillede.

Det samlede musikprogram til COPENHELL Metal Cruise 2023 består hermed af DOG EAT DOG, ME AND THAT MAN, BERSÆRK, URNE, HATESPHERE, UNTO OTHERS, SKULLCLUB og 802.

Hertil kommer selvfølgelig COPENHELLs altid topunderholdende husband Openhell, som giver feststemte søulke mulighed for selv at træde på scenen og synge kendte rock- og metalnumre med et dygtigt liveband i ryggen.

Ølkuskene i Tuborg-bodegaen Den Synkende Skude står vanen tro klar til at knappe iskolde bajere op til tørstige krydstogtgæster, og COPENHELLs brætspilssalon slår dørene op til hyggelig social afslapning og motionering af de små grå – og der er også mulighed for at gå på opdagelse i Oslo og besøge blandt andet den ikoniske pladebutik og uofficielle black metal-museum Neseblod Records. 

Billetter til COPENHELL Metal Cruise kan købes på:

www.dfds.com/da-dk/passagerfaerger/minicruise/events/metal-cruise