Skip to main content
Homepage

15 MARTS, 2023

COPENHELL TILFØJER MERE MUSIK TIL 2023-PROGRAMMET

Med lige knap tre måneder til helvedesbraget på Refshaleøen tilføjer COPENHELL fem ekstra bands til festivalplakaten:

Den navnkundige ”Troldspejlet”-vært JACOB STEGELMANN vender tilbage til COPENHELLs hovedscene! Aarhus Symfoniorkester ledsager hele Danmarks elskede overnørd, og de vil sammen give os en fredag eftermiddag i nørderiets tegn med musik fra alt fra superheltefilm og fantasy-klassikere til gysere og science fiction. Vi glæder os til storslået musik fra blandt andet Star Wars, Godzilla, DOOM, Gremlins og Dødens gab!

Den finske musikpionér Ville Valo fik i sin tid et kolossalt gennembrud med rockbandet HIM. Efter dette bands opløsning kastede den idiosynkratiske musiker sig over sit nye projekt VV, der udgav sit debutalbum tidligere i år. Den gotiske kærlighedsrock flyder stadig i Valos årer, og publikum kan glæde sig til at opleve mere af hans dystre og drømmende univers.

Når man er Eddie van Halens søn, hviler der et vist forventningspres på éns skuldre. Det har Wolfgang van Halen omsat til soloprojektet MAMMOTH WVH, der mest af alt lyder som én stor hyldest til den ikoniske guitarguru. Bandet spiller superenergisk hård rock’n’roll – med god plads til både nostalgi og moderne progressive elementer.

Supergruppen END rummer medlemmer fra blandt andet Counterparts, Fit For An Autopsy og The Dillinger Escape Plan. Det er med andre ord ikke så mærkeligt, at deres hidsige og intense hardcorepunk lyder som et rasende vredesbrøl fra afgrunden: Det er tungt, grimt og hårdt som ind i helvede!

Den københavnske trio DIRT FORGE indhyller publikum i tunge riffs, synth og skæve tidssignaturer i en hvirvlende malstrøm af lyd. Bandet udforsker den progressive rock og metal og har turneret ihærdigt i både ind- og udland siden 2017-debuten ”Soothsayer” og sidste års anmelderroste opfølger ”Interspheral”.

COPENHELL 2023 er tæt på at være fuldstændigt udsolgt – der er p.t. kun R.I.P.-billetter tilbage til festivalen samt campingpladser til eget telt.