Glæd dig til at sætte tænderne i den lækre festivalmad på COPENHELL! Her får du høj kvalitet og stor variation over hele linjen, for årets madprogram byder på dejlige sager til alle ganer og maver, uanset om du er til kød, planter, insekter eller noget helt fjerde!

Her får du et overblik over den første runde af madtempler, der vil sørge for at holde dig mæt og glad i løbet af festivalens fire dage! Husk, at du kan se på vores festivalkort, hvilke af boderne der serverer vegansk, vegetarisk og glutenfri mad.

 

Velbekomme!

 

 

Crepes of the Beast

Kom og vær med hos Crepes of the Beast til en lækker og afslappet oplevelse på COPENHELL. Vores søde og salte crêpes giver dig en velsmagende pause fra musikmylderet. Vi har styr på dine festival-cravings med klassiske smage og en rar chillstemning. Læn dig tilbage, slap af, og nyd smagsrejsen sammen med os!

 

CrispyHot – Vietnamese Street Food

Få to lækre vietnamesiske street food-retter hos CrispyHot – en Viet-Bowl med dampende varme ris, saftigt sprødstegt kød og friske grøntsager med en delikat stærk smag eller sprøde Spring Rolls efter egen opskrift med en blanding af grøntsager, lækkert kyllingekød, glasnudler og krydderier med hjemmelavet sur/sød sauce.

 

Falafhell

Få en smagsprøve på Mellemøsten! Vores hjemmelavede falafel er en hyldest til Beiruts livlige gader. De serveres i enten pitabrød eller fladbrød med hjemmelavet hummus, tahinedressing og grønt.

 

The Devil’s Hot Pots

Hos The Devil’s Hot Pots tilbyder vi kødbaserede og veganske gryderetter lavet fra bunden i høj kvalitet. På Udgård er der gris på menuen i vores vikingegryde med svinekam og cocktailpølser i flødesauce og dybt inde i skoven i Night of the Dead serverer vi chili con carne. Som snack har vi spicy, lune flæskesvær. Til vegetarerne og veganerne tilbyder vi vores populære paprikagryde eller vores lækre chili sin carne. Gryderetterne serveres med ris.

Kig forbi The Devil’s Hot Pots, og få en helvedes god gryde.

 

Bread & Bowls

Hos Bread & Bowls forstår vi, at når du er på vej til dine yndlingskoncerter, så har du brug for mad, der giver dig energi og smager fantastisk! Vores menu tilbyder alt fra saftige gourmetpitabrød til lækre bowls i nordisk stil, fyldige med masser af kød og fem forskellige hjemmelavede dressinger at vælge imellem. Uanset om du er til kød, vegetarisk eller vegansk, eller om du har brug for glutenfri eller laktosefri alternativer, giver vi dig en mæt mave og en glad sjæl!

 

(Anti-)Kristinedal Burger

Hos (Anti-)Kristinedal Burger serverer vi store, saftige burgere og sprøde pomfritter. Vi startede helt tilbage i 1978 på Roskilde Dyrskue og har en lille fast burgerbar inde i Studiestræde 37. Men der, hvor vi føler os mest hjemme, er på COPENHELL! Ingen sætter pris på bacon-cheeseburgere og den hotte chilisovs som metalfansene under ulvehovedet! Vi elsker det hvert år!

 

Iranian Devilishness

Sæt hugtænderne i Irans nationalret satan sabzi – en urtebaseret gryderet med røde kidneybønner, soltørret lime og gurkemeje serveret med safranris samt en hjemmelavet yoghurt-agurkedressing og rødløg. Eller nyd Vegetarian Pandemonium – det iranske svar på ramen – med et hav af urter, grøntsager og bælgfrugter toppet med flydende valle, karamelliseret hvidløg, ristet løg og mynteolie. Det er med de to lækre retter, at Sean Pakbaz, manden bag KUKU – Iranian Devilishness, har vundet flere danske og europæiske mesterskaber i Street Food. Derudover er han fast tv-kok i Go’Morgen Danmark.

 

Reaper’s Stew

Molbokokken Stine serverer jyde-stroganoff på langtidsstegt ungkvægscuvette ristet i paprika med svampe og løg, monteret med fløde – begge dele med kartoffelmos, spidskål og tyttebær.

 

Oksen

Nyd en langtidsstegt oksestegssandwich med sprød salat, spicy hjemmelavet pesto og uden så mange dikkedarer – en vaskeægte COPENHELL-klassiker!

Big Bad Wolf

God, gammeldaws stegt flæsk med kartofler og persillesovs. Også kendt som paradis på jord – eller i dette tilfælde helvede. En af vores stolteste nationalretter, der som bekendt nydes bedst mellem koncerterne på COPENHELL-festivalpladsen.

Plant Beast

The Organic Boho er Danmarks første 100% plantebaserede og økologiske madkoncept – vi får inspiration fra hele verden til vores retter, og i år har vi ladet os inspirere af både Asien og Danmark med vores Graveyard Burger (crispy umamiburger) og vores Moshpit Bowl (crispy umamibowl). De er udviklet i samarbejde med Manna Food, som udelukkende bruger lokale

danske råvarer, herunder særligt bælgfrugter. Deres produkter er desuden økologiske, glutenfri og uden nogen former for tilsætningsstoffer.

 

Pasa Power Pit

Italienske favoritter som Cabo, Bolo og Arra – alt sammen proppet med power fra det sydlandske og serveret med speed og præcision.

 

Chili Cave

Chili Cave banker to sikre vindere ud på Refshaleøen – kraftfuld chili con eller sin carne kogt på kærlighed og kræs. Vores sin carne er toppet med chilimayo og tortillaer – og så er den naturligvis vegetarisk.

 

Burger Inferno

Kom og nyd vores tre signaturburgere på årets COPENHELL: The F*cking Burger, The Firestarter og The Faconator– og selvfølgelig vores tre forskellige sprøde sidedishes: Pommes frites, søde kartoffelfritter og risottokugler. Vores smagfulde burgere er alle lavet med Mushroom Patty fra Perfect Season.

 

Pigs from Hell

Vi slog Djævelen i en maddyst og vandt hans yndlingsopskrift. Kig forbi Pigs from Hell, og sæt tænderne i Mørkefyrstens egen metalmenu: Helstegt pattegris grillet i helvedes flammer, syndige flødekartofler og en dæmonisk coleslawsalat.

 

Pork of God By Spiselauget

Traditionen tro er Pork of God igen på COPENHELL og fejrer Danmarks mest dyrebare kulturarv: Flæskestegssandwichen! Grisebassen er akkompagneret af en dansk kartoffelbolle, hjemmelavet secret sauce, syltede agurker fra Samsø, knasende slagterbolsjer og lynsyltet rødkål med masser af bid! Som sidevogn kan du få en omgang fritter med mayo og ketchup – og selvfølgelig en highfive!

Roadkill Grill

Roadkill Grill er det perfekte pitstop til snask med masser af smag! Forvent fristende og snaskede gourmetburgere, og sæt hugtænderne i oksekødsburgere med smeltet cheddar og tilfredsstil dine cravings med vores vanedannende Duck Fat Fries – fyldige og sprøde fritter stegt i andefedt! Glæd dig til at opleve vores passion for velsmagende mad og amerikansk bilkultur.

 

Slice the Fuck Up

Hos Slice the Fuck Up serverer vi vores take på romersk al taglio, pizza og sandwiches – alt samme med surdej og hjemmelavet. Vi er seks folkeskolekammerater, der overtog og genåbnede Rosetta, som har eksisteret siden 1995, og som vi gav et nyt pust i 2020. Vi er alle opvokset på Østerbro og sætter en dyd i at gøre ting for lokalmiljøet, som vi bl.a. gør med lokale samarbejder, halloweenrute, juletræstænding, markedsdage, salg på lokalt stadion og meget mere.

 

Singh’s Indian Hell

Kom og besøg Singh’s Indian Hell på COPENHELL 2025! Smag vores populære butter chicken, vegetariske samosaer eller mango lassi! Frygt ej, hvis du er vegetar, veganer eller gluten-/laktoseallergiker – så har Singh’s nemlig også mad til dig! Vi serverer både fulde måltider og snacks til den lille sult – og vi spicer gerne ektra til, hvis det ønskes!

 

Gyros from Hades

Gyros i luftige græske pitabrød, fyldt med krydret velfærdssvinekød, velfærdskylling eller halloumiost fra Cypern. Alt begynder med den bløde, luftige pita, som bliver penslet med smør, inden den ristes let. Kombinationen af det grillede kød eller halloumi wrapped i vores bløde pitabrød definerer hele teksturen af Strangas Gyros. Her handler tilgangen mere om, hvad der smager fantastisk, især her på COPENHELL, end hvad der betragtes som traditionelt.

 

Vaffanculo Trattoria

Vaffanculo Trattoria ligger lige dér, hvor himlen møder helvede. Vi serverer blandt andet en cremet svamperisotto med burrata og vesterhavsost, og er du metal nok, kan du få crunchy fårekyllinger på. Bed om en “HELL YES” for at få spiselige fårekyllinger i din risotto eller “HELL NO” for at slippe for insekterne. Eller prøv vores ægte pasta carbonara med cricket-bacon for at få stimuleret smagsløgene sammen med trommehinderne. Som noget nyt serverer vi i år også sprøde risottokugler. Portionerne er gode, priserne er fair, og smagen vil blæse dig bagover.

 

Tommi’s Burger Joint

Tommi's Burger Joint er en islandsk burgerkæde, der har lavet saftige burgere og sprøde pommes på Island siden 2004. I 2014 åbnede Tommi’s i Kødbyen i København og fylder derfor 11 år i år. Tommi’s var med på COPENHELL for første gang i 2019 og har været et fast indslag lige siden med sine klassiske burgere og heavy metal-mode i top. Burgeren er amerikansk inspireret og derfor greasy og snasket på den gode måde med den helt rigtige grillsmag. Sammen med tynde, sprøde pommes og Tommi’s cocktaildip kan det bare ikke gå galt.

 

District Tonkin

Smag lækker vietnamesisk streetfood på sommerens festival. Hos Tonkin kan du få saftigt karameliseret svinekød og aromatiske karryretter med kylling og grøntsager samt snacks.

 

Great Balls of Fire

Vi er tilbage på COPENHELL med vores velkendte og velsmagende sub: Crispy baguette, saftige meatballs, gratineret ost og let spicy tomatsauce – ja tak! Kom forbi, og smag vores lækre Meatball Sub, som også fås i en vegetarisk udgave med svampe. Ønsker du ekstra spice, anbefaler vi, at du opgraderer din sub med vores hjemmelavede dobbelt fermenterede chilisauce. Er du snacksulten? Så tilbyder vi som noget nyt Timm’s sweet chili popcorn.