Skip to main content

Du kan se frem til at smage et bredt udvalg af dejlig mad på COPENHELL 2024. Se alle de offentliggjorte madboder herunder – der bliver tilføjet flere i takt med, at vi nærmer os festivalen, og boder, der serverer vegetariske, veganske og glutenfrie alternativer vil blive markeret tydeligt.

BIG EASY – VOODOO KITCHEN

Big Easy – Voodoo Kitchen hylder Lousiana og New Orleans’ madkultur og alt, hvad der følger med den. Kig forbi til en skål brandvarm Voodoo Gumbo, en hurtig Korn Ribs-snack, Grilled Zombie Oysters eller en dødbringende Evil Oyster Shooter – og slut af med en Heavy Banana Cream Pie.

FALAFHELL

Falafhell giver en smagsprøve på Mellemøsten med hjemmelavet falafel, der er som taget direkte ud af Beiruts livlige gader. De serveres i enten pitabrød eller fladbrød med hjemmelavet hummus, tahindressing og grøntsager.

HOLY SMOKE BBQ

Holy Smoke BBQ serverer dejlige bøfsandwiches og koreanske flæskestegssandwiches – og der er også guf til dem, der ikke spiser kød: Røget aubergine, Cream Chili Corn og Totopos med grøn japalenosauce

PASA PASA

Pasa Pasa langer italienske favoritter proppet med sydeuropæisk power over disken – kom forbi for at få en klassisk carbonara, bolognese eller arrabiata. Eller prøv alternativt deres kraftfulde chili con/sin carne, der nok skal sætte fut i kroppen til den næste koncert!

DISTRICT TONKIN

District Tonkin er eksperter i vietnamesisk streetfood. Her serveres saftigt karameliseret svinekød og aromatiske karryretter med kylling og grøntsager samt diverse snacks med den traditionelle eksplosive Tonkin-smag.

LIMA EMPANADAS

Lima Empanadas byder på en bid af Sydamerika med autentiske friskbagte empanadaer. De fås i både kødholdige, vegetariske og veganske varianter med lækker chimmichurri eller aioli til. Overvej også at tilføje en sidevogn med klassiske patatas bravas eller bodens helt særlige spanske pølsemix: patatas bravas med chorizopølse!

MIB

MIB står for god jysk comfort food med danske festivalklassikere, som alle kan forstå: Sprøde tarteletter med cremet hønsefyld, den legendariske bøfsandwich og gyldne pommes frites, der er sprøde udenpå og bløde indeni – perfekt krydrede og klar til at tilfredsstille hungrende festivalgæster.

CRISPYHOT – VIETNAMESE INFERNO

CrispyHot – Vietnamese Inferno serverer to vietnamesiske specialiteter: Pho of DOOM – en lækker pho-nudelsuppe med papirtyndt skært oksekød og friske krydderurter, som også fås i en vegansk udgave, samt deres uundværlige Deathrolls – lækre vietnamesiske forårsruller efter egen opskrift med hjemmelavet sur/sød og spicy sauce.

PORK OF GOD

Pork of God kommer traditionen tro atter til COPENHELL og fejrer Danmarks mest dyrebare kulturarv: flæskestegssandwichen! Grisebassen er akkompagneret af en dansk kartoffelbolle, hjemmelavet secret sauce, syltede agurker fra Samsø, knasende slagterbolsjer og lynsyltet rødkål med masser af bid! Glem ikke en sidevogn med en omgang fritter med mayo og ketchup – og selvfølgelig en highfive!

KUKU

KUKU serverer Irans nationalret Satan Sabzi – en urtebaseret gryderet med røde kidneybønner, soltørret lime og gurkemeje, der serveres med safranris samt en hjemmelavet yoghurt-agurkedressing og rødløg. Overvej også Vegetarian Pandemonium – det iranske svar på ramen – med et hav af urter, grøntsager og bælgfrugter toppet med flydende valle, karamelliseret hvidløg, ristet løg og mynteolie.

THE ORGANIC BOHO

The Organic Boho er Danmarks første 100% plantebaserede og økologiske madkoncept. De laver mad fra hele verden, og I år er Danmark og Asien de primære inspirationskilder til henholdsvis deres Graveyard Burger (en crispy misoburger) og deres Moshpit Bowl (en crispy umamibowl), som er udviklet i samarbejde med Manna Food, der udelukkende bruger lokale danske råvarer, herunder særligt bælgfrugter. Deres produkter er desuden glutenfri og uden nogen former for tilsætningsstoffer.

ROADKILL GRILL

ROADKILL Grill elsker velsmagende mad og amerikansk bilkultur! Her lokkes der med fristende og snaskede gourmetburgere. Sultne festivalgæster kan glæde sig til beef og roast burgers med smeltet cheddarost og dryppende bearnaise, og glem endelig ikke de stærkt vanedannende Duck Fat Fries – fyldige og sprøde fritter stegt i andefedt!

GYROS FROM HADES

Gyros from Hades vender tilbage til COPENHELL med lækker græsk streetfood. Her fås gyros i luftige pitabrød, der erfyldt med krydret velfærdssvinekød, velfærdskylling eller halloumi fra Cypern fra den kendte kok Nikolas Strangas, der bringer helvedes god sydlandsk mad til de danske festivalgæster.

GREAT BALLS OF FIRE

Great Balls of Fire er tilbage på COPENHELL med deres velkendte og velsmagende Sub: En sprød baguette med saftige kødboller, gratineret ost og let spicy tomatsauce fra Timm Vladimirs køkken! Kom forbi og smag den lækre Meatball Sub, som også fås i en vegetarisk udgave med Veggieballs. Hvis der er brug for ekstra spice, kan der altid opgraderes til deres hjemmelavede dobbeltfermenterede chilisauce. Som noget nyt tilbydes i år Timm’s Sweet Chilipopcorn til at stille snacksulten med!

HOOKED (DEADLIEST CATCH)

Hooked (Deadliest Catch) vender tilbage til COPENHELL igen i 2024 og fortsætter succesen med deres populære seafood-retter til festivalfolket. Her kan I smage bodens velkendte Fish & Chips eller prøve en lækker Lobster Roll med Vinegar Fries til – begge dele går perfekt i spændt med en stor fadøl og heavy metal! 

BIG BAD WOLF

Big Bad Wolf er efterhånden en regulær festivalinstitution, hvor publikum hvert år flokkes om den danske nationalklassiker: Knasende sprødstegt flæsk med kartofler og en fyldig persillesovs. Nærmere beskrivelse er vist næppe nødvendig!

JACOBSEN PITA

Jacobsen Pita forstår, at festivalgæster har brug for mad, der både giver energi og smager fantastisk, når de skal videre til de næste koncerter på programmet. Deres bod tilbyder saftige gourmetpitabrød og lækre bowls i nordisk stil, som er fyldt med enten masser af kød eller grøntsager og fem forskellige hjemmelavede dressinger at vælge imellem. Mad, der mætter både mave og sjæl!

MERCIFUL FLATBREAD BY KOLO

Merciful Flatbread by KOLO gæster for tredje år COPENHELL og medbringer deres nordiske fortolkninger af sølvkikkerten, kødrouladen, kebaben –  ja, kært barn har mange navne! Her kan I sætte tænderne i to forskellige typer kebab: En vegetarisk broccolo-bab med friteret broccoli, aioli, sprød kålsalat, syltede rødløg, syrlig æble og frisk persille. Eller en grisebab med gris vendt i bodens hemmelige spicerub med chimmichurri-mayo, sprød kålsalat, slagterbolsjer, syltede rødløg og frisk persille. Som sidevogn tilbydes en omgang sprøde fritter med ketchup og mayo.

TOMMI'S BURGER JOINT

Tommi’ Burger Joint – Devil’s Choice har lige siden deres første deltagelse på COPENHELL i 2019 været et fast festivalindslag for sultne festivalgæster, der hungrer efter klassiske kvalitetsburgere. Deres amerikanskinspirerede burger er greasy og snasket på den gode måde og har den helt rigtige grillsmag. Bestil den sammen med tynde, sprøde fritter og Tommi’s cocktaildip, og hør djævlene synge!

SURFERS FROM HELL

Surfers from Hell serverer flammegrillede gourmethotdogs med indhold af økologisk kød, seafood eller grøntsager. Sidste års hit var The Viking – en pølse af oksekød og rejer med friske æbler, syltede løg og persillemayo på. Overvej alternativt The Samurai-hotdoggen med kimchi eller El Diablo med jalapeños og flæskesvær på. I år introducerer boden derudover deres nye Pineapple Kebab – ristet sød ananas i en røget chilimarinade!

SMOKESTACK BBQ

Smokestack BBQ er tilbage på festivalen med kød tilberedt med hickorytræ efter ”low & slow”-metoden. På mellem 6 og 23 timer skabes det møre og smagfulde udtryk, som skaber en autentisk tilberedt amerikansk BBQ. Til årets COPENHELL har boden videreudviklet deres signatur-svineburger med flæskesværsknas og sprøde rødløg. Prøv også de 6-timers-røgede chicken wings og lækre fritter med hjemmelavet chilimayo.