Skip to main content

TOM MORELLO, THE HIVES, ACCEPT, HATEBREED, ORM, URIAH HEEP, SIAMESE og mange andre spændende navne melder klar til årets festival. Salget til COPENHELL Camping starter fredag den 2. februar kl. 10:00 hos Ticketmaster.Det fulde musikprogram for COPENHELL 2024 er snart på plads med dagens offentliggørelse af 15 nye bands: TOM MORELLO, THE HIVES, ACCEPT, HATEBREED, ORM, URIAH HEEP, SIAMESE, UNDEROATH, EMPIRE STATE BASTARD, VANSIND, SKULLCLUB, BRAND OF SACRIFICE, SPOTLIGHTS, VULVATORIOUS og THE BABOON SHOW.

Det bringer det samlede antal bands op på indtil videre 71 i løbet af fire tunge og hårde festivaldage med TOOL, LIMP BIZKIT, AVENGED SEVENFOLD og MACHINE HEAD som årets store hovednavne.

Det er også med stor glæde, at vi endelig kan melde, at COPENHELL Camping er klar. Vores faste campingområder, Sønder Hoved og Kløverparken, er klar til at blive indtaget af overnattende festivalgæster, og vi ser meget frem til at åbne billetsalget hos Ticketmaster fredag den 2. februar kl. 10:00. 

 

Læs mere om de forskellige campingprodukter på COPENHELLs billetside – vi opfordrer som altid altid alle festivalgæster, der ønsker overnatning, til at være vakse ved havelågen, da der typisk er stor rift om pladserne!