Er du i tvivl om noget? Herunder kan du finde svar på de hyppigst stillede spørgsmål om festivalen:


MEDBRAGTE TELTE

Alle, der medbringer deres eget telt på COPENHELL Camping, vil ved indløsning af deres campingbillet få udleveret to campingarmbånd samt en voucher, som giver adgang til to personer med ét telt.

Ved indgangen til COPENHELL Camping skal voucheren afleveres, hvorefter det kontrolleres, at der kun medbringes ét telt. Husk, at teltet maksimalt må fylde 2,5 x 2,5 meter pr. købt campingplads.


R.I.P.-billetter

R.I.P.-armbåndet giver en COPENHELL-goodiebag samt adgang til festivalpladsens aflukkede R.I.P.-område. Din goodiebag indeholder en eksklusiv T-shirt, en øloplukker, en lighter og en powerbank. Den udleveres sammen med scanning af R.I.P.-billet ved indgangen til festivalen. Bemærk, at den ikke kan hentes ved præarrangementer eller i R.I.P.-området på festivalen. Størrelse på T-shirt angives ved køb af billet. T-shirten kan ikke byttes ved indgangen eller i merchandiseboderne på festivalpladsen. Bemærk, at du ikke kan hente din goodiebag efter festivalen, så husk at gå hen til R.I.P.-indgangen og modtage den, når du får sat dit festivalarmbånd på.


Børn

Børn op til og med 12 år kommer gratis ind på COPENHELL i selskab med en voksen med en gyldig billet til dagen (maks. 2 børn pr. voksen). Vi opfordrer alle forældre og værger til at udvise fornuft og forsigtighed: Sørg for at beskytte de små ører ordentligt, og undgå at bringe meget små børn for tæt på scenerne under koncerter. Bemærk også, at selvom COPENHELL er en meget sikker festival, så anbefaler vi, at børn ikke opholder sig på festivalpladsen efter mørkets frembrud.


Armbånd:

Det bliver muligt at få påsat armbånd før festivalens start på et udvalgt sted i København. Vi anbefaler på det kraftigste alle, der har mulighed for det, at benytte denne løsning, da det letter presset ved indgangen til festivalpladsen betydeligt og gør det nemmere at få alle festivaldeltagere hurtigt ind. Nærmere information om tid og sted følger!


Betaling:

Almindelige betalingskort kan bruges overalt på festivalpladsen, og en række steder modtager også betaling via MobilePay. Kontanter kan kun bruges i boderne i Styx-området, i visse boder i Pandæmonium-området, til parkering, i Asgård og i badene på COPENHELL Camping. Vil man være på den sikre side, kan man købe et Cash Card for kontanter, som kan bruges i alle madboder, restauranter, barer og merchandiseboder på festivalpladsen. Et eventuelt Cash Card-restbeløb kan blive refunderet efter festivalen ved personlig henvendelse til COPENHELL. Bemærk, at der ikke er hæveautomater på festivalpladsen.


Sikkerhed:

Der er altid professionelle scenevagter til koncerterne og vagter på pladsen, som gør alt for, at publikum får en sikker og god festival. Gør, hvad du kan, for at samarbejde med dem – de er der for din sikkerheds skyld. Metalfans er kendte for at tage vare på hinanden, men det kan gå voldsomt for sig foran scenerne. Derfor er det også ekstra vigtigt, at alle passer på hinanden – hele tiden! Ser du nogen falde, så hjælp dem op. Ser du nogen få et ildebefindende, så hjælp vedkommende ud af moshpitten med det samme.

COPENHELL accepterer ikke vold, racisme og sexisme. Hvis du bliver udsat for denne form for adfærd eller ser andre, der bliver udsat for den slags, så henvend dig omgående til en af vores vagter.


Samaritter:

Der er samaritter er på festivalpladsen døgnet rundt, og de kan findes til højre for Helvíti (den store scene). Derudover arbejder det frivillige lægekorps PainBoyz fra Rigshospitalets traumeafdeling også på COPENHELL i festivalens åbningstider, hvor de står klar til at hjælpe med alt fra små til større skader.


Kørestols-brugere / Handicappede:

Kørestolsbrugere med gyldigt medlemsbevis fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice kan købe en kørestolsbillet til COPENHELL, som giver en tillægsbillet til en ledsager. Medlemsbeviset skal fremvises ved indgangen. Som kørestolsbruger skal du kontakte Ticketmasters kundeservice for at bestille en kørestolsbillet. Dette er for at sikre, at vi har den nødvendige plads på kørestolspodier og toiletfaciliteter til kørestolsbrugere. 

Bemærk, at kørestolsbrugere godt kan komme ind med en almindelig festivalbillet, men at denne billet giver gratis adgang for en ledsager. Kørestolsbilletter koster det samme som almindelige billetter, og der er kun et begrænset antal tilgængelige pga. begrænset adgang til podierne foran scenerne.

Personer med handicaps, der ikke kræver kørestol, som ønsker en ledsager med på festivalen, kan købe en almindelig festivalbillet og derefter henvende sig direkte til COPENHELL på info@copenhell.dk for at få registreret en ledsager.

Highway to Hell, COPENHELLs primære indgang, er belagt med perlegrussten, og derfor skal kørestolsbrugere ind på pladsen via en anden vej. Når du ankommer til COPENHELL, skal du informere vagterne ved indgangen om, at du skal ind vest om pladsen, så du undgår perlegrusstenene på Highway to Hell.

Alle overflader, hvor kørestolsbrugere bevæger sig rundt på festivalpladsen, er belagt med enten beton eller knust asfalt. COPENHELL har et samarbejde med flere kørestolsbrugere, som testkører pladsen i dagene før festivalen for at sikre, at hældningerne op til podier er korrekte, at toiletterne står de rigtige steder, og at kørestolsbrugere generelt kan komme rundt så let som overhovedet muligt.

Der er afsat et begrænset antal handicapparkeringspladser tættest ved indgangen til festivalpladsen. Handicap-parkeringspladserne markeret med kørestolssymbol må kun benyttes med synligt og gyldigt parkeringskort udstedt af Danske Handicaporganisationer. Handicapparkering er gratis.

Hvis du som kørestolsbruger eller handicappet har behov for at komme med kommentarer til, hvordan vi kan forbedre eller opgradere forholdene på COPENHELL, er du velkommen til at sende os en mail på info@copenhell.dk.


Glemte sager:

COPENHELL har et hittegodskontor på festivalpladsen, hvor du kan henvende dig, hvis du har mistet din telefon, din jakke, din mødom eller andet. Kontoret ligger i forlængelse af garderoben som første telt på venstre hånd, når man kommer ind på pladsen. Umiddelbart efter COPENHELL overdrages alt hittegods til politiets hittegodskontor:

Københavns Politi Hittegodskontoret, Polititorvet, 1567 København V

Der er åbent mellem 10:00 og 14:00 på hverdage. Det er også muligt at ringe hertil på tlf. 3874 8822 mellem 09:00 og 11:00 på hverdage.

Husk derudover at passe rigtigt godt på dine ejendele, da du på en festival kan være et let offer for lommetyve, uanset om du mosher sanseløst og stangbacardi rundt foran scenerne eller bare står i aftenmørket og nyder musikken.


Det er selvsagt ikke tilladt at medbringe nogen former for våben på festivalpladsen. Overtrædelse af dette vil medføre omgående bortvisning samt politianmeldelse, så lad tohåndssværdet og flammekasteren blive hjemme. Du må dog godt bære patronbælte, så længe det ikke indeholder skarp ammunition.

Borde, stole o.l. må ikke medbringes – der er et stort antal siddepladser både indendørs og udendørs rundt omkring på hele festivalpladsen.

Egen mad og drikkevarer må ikke medbringes på festivalpladsen uden særlig tilladelse (fx mad til små børn eller folk med behov for specialmad.

Selfie-sticks må ikke medbringes eller bruges på festivalpladsen.

Paraplyer må ikke medbringes på festivalpladsen, da de blokerer for udsynet under koncerterne. Medbring enten eget regntøj, eller køb regnslag på festivalen, hvis tordenguden bliver gal (men vi ved jo, at det aldrig regner på COPENHELL!). :)

Genstande


Det er ikke tilladt at medbringe båndoptagere, videokameraer eller professionelle fotokameraer, fotokameraer med aftageligt objektiv eller stativer på festivalpladsen. Mobiltelefoner, videokameraer og fotokameraer i lommestørrelse er tilladt.

Kameraer og optageudstyr

 


STRØM

Volt leverer i samarbejde med KMD gratis bærbar mobilopladning på COPENHELL. Vi offentliggør bookinglink her, når vi kommer tættere på festivalen.