TILGÆNGELIGHED

Kørestolsbrugere med gyldigt medlemsbevis fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice kan købe en kørestolsbillet til COPENHELL, som giver en tillægsbillet til en ledsager. Medlemsbeviset skal fremvises ved indgangen. Som kørestolsbruger skal du kontakte Ticketmasters kundeservice for at bestille en kørestolsbillet.

Bemærk, at kørestolsbrugere godt kan komme ind alene med en almindelig festivalbillet, men at denne kørestolsbillet giver gratis adgang for en ledsager. Kørestolsbilletter koster det samme som almindelige billetter, og der er kun et begrænset antal tilgængelige pga. begrænset adgang til podierne foran scenerne.

Personer med særlige behov, der ikke kræver kørestol, som ønsker en ledsager med på festivalen, kan købe en almindelig festivalbillet og derefter henvende sig direkte til COPENHELL på info@copenhell.dk for at få registreret en ledsager.

Alle overflader, hvor kørestolsbrugere bevæger sig rundt på festivalpladsen, er belagt med enten beton eller knust asfalt. COPENHELL har et samarbejde med flere kørestolsbrugere, som testkører pladsen i dagene før festivalen for at sikre, at kørestolsbrugere generelt kan komme rundt så let som overhovedet muligt.

Der er opstillet handicapvenlige toiletter i forbindelse med de almindelige toiletter, og de vil være markeret tydeligt på det officielle festivalkort.

Der er afsat et meget begrænset antal handicapparkeringspladser tættest ved indgangen til festivalpladsen. Handicap-parkeringspladserne markeret med kørestolssymbol må kun benyttes med synligt og gyldigt parkeringskort udstedt af Danske Handicaporganisationer. Handicapparkering er gratis.

Hvis er kørestolsbruger eller har særlige behov og gerne vil fortælle os, hvordan vi kan forbedre eller opgradere din oplevelse på COPENHELL, er du velkommen til at sende os en mail på info@copenhell.dk.