SIKKERHED

COPENHELL har igennem ti år været en tryg og sikker festival for alle – og det skal den blive ved med at være fremover. COPENHELL er et frirum fra hverdagen, hvor det er i orden at smide hæmningerne og være vild, hvad enten man vil ydmyge gamle bilvrag i Smadreland, deltage i kaotiske moshpits foran scenerne eller give den fuld gas i Biergarten hele vejen frem til lukketid. 

Vi viser vores gæster stor tillid, fordi vi ved, at de gør det samme med os, og denne gensidige respekt, der er med til at gøre COPENHELL til en Danmarks bedste musikfestivaler. Læs vores ordensregler herunder godt igennem – det er med til at sikre en god festivaloplevelse for alle!

                                               

Alkohol og tobak

Du skal være mindst 18 år gammel for at købe alkohol på COPENHELL. Unge under 18 år må ikke være berusede eller indtage alkohol på festivalen. Husk at medbringe ID, der kan forevises på forlangende – også hvis du er 40 år gammel og har et ansigt som en konfirmand.

Unge under 18 år kan ikke købe hverken tobak eller e-cigaretter med eller uden nikotin.

Ovenstående gælder på både festival- og campingområdet.

 

Euforiserende stoffer og Gaspatroner

Det er ikke tilladt at indtage, anvende eller sælge euforiserende stoffer og gaspatroner på festival- og campingområdet.

 

Medbragt mad og drikke

Du må ikke medbringe egen mad eller drikkevarer på festivalpladsen – men tag endelig alt fra hjemmebag til ølrammer med på COPENHELL Camping.

 

Paraplyer, faner og flag

Paraplyer må ikke medbringes på festivalpladsen, da de blokerer for udsynet under koncerterne. Medbring enten eget regntøj, eller køb regnslag på festivalen, hvis tordenguden bliver gal (men vi ved jo, at det aldrig regner på COPENHELL!).

Vis hensyn over for andre ved brug af faner og flag – fjern dem, hvis folk bag dig ikke kan se scenen.

 

Fyrværkeri og våben

Fyrværkeri må ikke medbringes på festivalen. Du må heller ikke medbringe nogen former for våben – heller ikke peberspray – på COPENHELL, så lad tohåndssværdet og flammekasteren blive hjemme. Du må dog godt bære patronbælte som del af dit tøj, så længe det ikke indeholder skarp ammunition.

Du må gerne have veste og jakker med pigge og nitter på – inden for rimelighedens grænser. Vi forbeholder os retten til at konfiskere beklædningsgenstande, der vurderes som potentielt farlige for andre festivalgængere (fx jakker med flere centimeter lange og spidse pigge på skuldrene).

 

Husdyr

Ingen husdyr må medbringes på festival- og campingområdet.

 

Møbler

Borde, stole og andre møbler må ikke medbringes – brug venligst vores indendørs og udendørs siddepladser rundt omkring på festivalpladsen i stedet.

 

Foto-, video- og lydudstyr

Det er tilladt at have kompaktkameraer med aftagelige objektiver, GoPro-videokameraer eller tilsvarende samt telefoner og tablets med på festivalpladsen. Digitale spejlreflekskameraer, større videokameraer, stativer, lydoptagere og andet optageudstyr må ikke medbringes uden presseakkreditering.

Selfie-sticks må ikke medbringes eller bruges på festivalpladsen.

 

Adfærd

Pas på hinanden, og følg sikkerhedspersonalets anvisninger.

Vi byder alle med flotte battle vests velkommen til COPENHELL – men husk, at banderelaterede rygmærker er strengt forbudt på både festivalområdet og campingområdet. 

Det er ikke tilladt at kaste med krus med drikkevarer, bolde eller andet.

Ingen tilfælde af vold, aggressiv eller truende adfærd el. slagsmål accepteres på festival- og campingområdet.

Diskrimination, sexisme, racisme, hadsk tale og lignende adfærd tolereres ikke på COPENHELL.

Uautoriseret indtrængen på festival- og campingområdet er ikke tilladt.

Overtrædelse af ordensreglementet kan medføre konfiskering, påtale, bortvisning og/eller politianmeldelse. Såfremt en person på under 18 år ikke overholder ordensreglementet, kan relevante myndigheder samt forældre blive underrettet ud over ovennævnte sanktioner.

Der er altid professionelle scenevagter til koncerterne og vagter på pladsen, som gør alt for, at publikum får en sikker og god festival. Gør, hvad du kan, for at samarbejde med dem – de er der for din sikkerheds skyld. Metalfans er kendte for at tage vare på hinanden, men det kan gå voldsomt for sig foran scenerne. Derfor er det også ekstra vigtigt, at alle passer på hinanden – hele tiden! Ser du nogen falde, så hjælp dem op. Ser du nogen få et ildebefindende, så hjælp vedkommende ud af moshpitten med det samme.

VIS HENSYN, OG BRUG DIN SUNDE FORNUFT – VI ØNSKER ALLE EN GOD OG SIKKER FESTIVAL!