R.I.P.-området er en helt særlig del af COPENHELL-festivalpladsen, som er vores svar på et eksklusivt VIP-område. Herinde finder du ud over et luksuriøst udvalg af mad- og drikkevarer også plads til ro og afslapning, så du kan få ladet batterierne op, før du atter begiver dig ud på festivalpladsen.

Du finder hovedindgangen til R.I.P.-området ved Pandæmonium-scenen – direkte rundt til venstre, så snart du er trådt ud af Highway to Hell og ind på festivalpladsen (der er også en bagindgang midt på Highway to Hell). Denne portal sender dig ind i et alternativt og tilbagelænet univers med alt fra ildpustere og burlesque-danserinder til tryllekunstnere og blide toner fra en strygerkvartet – den perfekte modpol til en vild og travl festivalplads.

Royal-containerbaren, som tidligere stod ude på festivalpladsen, er rykket ind i R.I.P.-området i år og er nu blevet dobbelt så stor som tidligere. I stueetagen kan du opleve en stemningsfuld og mystisk loge og en bar med et heftigt sortiment af drikkevarer, lige fra cocktails på fad fra Nordlund til adskillige specialøl, blandt andet Kissmeyer, Theodor Schiøtz og New England Hazy-style non-ABV, der ikke kan købes andre steder på festivalpladsen. På førstesalen træder du ud på et hævet terrassedæk, hvorfra du kan opleve koncerter på Pandæmonium-scenen på virkeligt magelig manér.

 Feinschmeckerne kan også nyde øl i R.I.P.-områdets helt nye Craft-bar med 20 haner og 40 forskellige øl, deriblandt den helt nye kulsorte COPENHELL-øl fra Anarkist. Herudover bliver der også arrangeret improviserede ølsmagninger rundt omkring, så du ved aldrig, om du pludselig ender med at deltage i smagning, når du kommer på besøg!

Husted Vin står for R.I.P.-områdets vinbar og restaurant. Herinde bydes der på en særlig tre retters-menu med pighvar, dansk ribeye og chokolademousse – og et vegetarisk alternativ med tempura af sommergrønt, risotto med trøfler og chocolademousse. Alle retter på kortet kan også vælges a la carte, hvis du ikke har tid til en fuld menu mellem koncerterne. I ”To Go”-standen udenfor kan du også starte dagen med friskbrygget kaffe og en croissant eller – eller springe direkte til forskellige madsalater, fish & chips og lækre fladbrød til frokost.

Der er rig mulighed for at sidde ned både indenfor og udenfor – og COPENHELLS musikere har også adgang til området, så du skal ikke blive overrasket over at se et kendt ansigt eller to herinde.

 Vi håber, at du kommer til at hygge dig allerhelvedes meget i R.I.P.-området. Vi vil gøre vores allerbedste for at forkæle dig med høj kvalitet og sjove oplevelser.

 

Den købte R.I.P.-billet giver  dig en COPENHELL-goodiebag (akkrediterede R.I.P.-gæster modtager ikke en goodiebag). Din goodiebag indeholder en eksklusiv T-shirt, en øloplukker, en lighter og en powerbank. Den udleveres sammen med scanning af R.I.P.-billetten ved R.I.P.-indgangen til festivalen eller ved armbåndspåsætning før festivalen. Bemærk, at den ikke kan hentes i selve R.I.P.-området på festivalen. Størrelse på T-shirt angives ved køb af billet. T-shirten kan ikke byttes ved indgangen eller i merchandiseboderne på festivalpladsen. Bemærk, at du ikke kan hente din goodiebag efter festivalen, så husk at gå hen til R.I.P.-indgangen og modtage den, når du får sat dit festivalarmbånd på. Goodiebags bliver også uddelt ved indløsning af R.I.P.-billetter på vores armbåndsarrangementer i Pumpehuset mandag den 17. og tirsdag den 18. juni.

Hvis du har brug for endnu mere COPENHELL, tilbyder vi også skræddersyede oplevelser med bl.a. rundvisninger på festivalen. Kontakt mixen@copenhell.dk for at høre nærmere.