Cookie -og Privatlivspolitik

Bemærk, at personoplysninger aldrig videregives til tredjeparter, Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, deltagelse i en undersøgelse eller lignende. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende, efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Introduktion

Når du besøger Copenhell.dk, indsamler COPENHELL oplysninger om alle besøg på websiden. Disse oplysninger lader COPENHELL forbedre din oplevelse, vurdere af brugen af de enkelte elementer på Copenhell.dk og understøtte vores markedsføring af tilbuddene fra COPENHELL. Her kan du læse detaljer om de oplysninger, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger oplysningerne til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvordan du kontakter COPENHELL vedrørende vores cookies og privatlivspolitik.

COPENHELL registrerer automatisk login- og logout- tidspunkter, IP-adresse samt data vedrørende dine bevægelser mellem forskellige sider på Copenhell.dk. Disse oplysninger bliver ikke sammensat med navn og mail.

COPENHELL.dk indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

  • Ved brug af såkaldte cookies
  • Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Hvad er en cookie?

Når du besøger Copenhell.dk, lagres der cookies på din computer. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Stort set alle websider anvender cookies. De ligger på din egen computer som en hjælp til dig selv, idet de gør det nemt for dig at  finde tidligere besøgte websider igen. Oftest hjælper de med at analysere, hvordan websiden benyttes, for at brugeroplevelsen kan blive forbedret. I flere tilfælde kan cookies være nødvendige for at kunne levere en bestemt service på hjemmesiden.

Cookies sendes frem og tilbage mellem din browser og en webserver og indeholder blandt andet oplysninger om brugerindstillinger, login, og hvordan websiden benyttes.

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies og slette eksisterende cookies fra din harddisk. 

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes cookies. Klik her og bliv vejledt i, hvordan dette indstilles i din browser.

Hvad bruges cookies til på Copenhell.dk?

Vi bruger cookies til demografiske og brugerrelaterede statistikker for at fastlægge, hvem der besøger vores websider. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker. Nedenfor kan du se de formål, som cookies anvendes til på Copenhell.dk.

Tredjepartscookies

Copenhell.dk bruger en række tredjepartsservices på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjepartscookies i din browser ved at følge dette link: http://minecookies.org/fravalg.

Tredjepartscookies generer blandt andet også statistik over dine besøg på Copenhell.dk. Her fortæller cookien os for eksempel, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Her bruger vi systemer fra Google Analytics.

Disse cookies genererer statistik over sidebesøg, så COPENHELL kan se, hvor mange sider der ses pr. bruger, hvilke sider der ses i samme besøg, samt hvilke links der trykkes på, som for eksempel YouTube og Instagram. COPENHELL kan ikke føre disse oplysninger tilbage til brugerens identitet.

Du kan fravælge Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, deltagelse i en undersøgelse eller lignende. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger giver mulighed for at at levere  den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne give os derudover mulighed for at opnå et større kendskab til dig og øvrige brugere af websiden. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod registrering i henhold til reglerne i lov om massemediers informationsdatabaser og Persondataloven. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos COPENHELL, skal du rette henvendelse på info@Copenhell.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende, efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor retten til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi dette, retter vi selvfølgelig datoen for "senest opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websider.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af dine oplysninger og data. Hvis der er tale om en klage over behandlingen af oplysninger i henhold til lov om massemediers informationsdatabaser, indgives klagen til Pressenævnet, mens en klage over behandling af personoplysninger i henhold til persondataloven indgives til Datatilsynet.

 

Senest opdateret: 24.02.2017

 

Udgiver

Webside ejes og publiceres af:

Live Nation Denmark

Frederiksberg Allé 3,

1621 København V

Kontakt:

+45 35254100

info@Copenhell.dk