PARTNERE

Det kræver stærke samarbejdspartnere at lave Nordens vildeste rock- og metalfestival. Vi har derfor allieret os med en bred vifte af spændende brands, der støtter op om festivalen og gør det muligt for os at skabe kæmpestore oplevelser for alle år efter år:

 
 

- Klik på videoen ovenfor og se Royal Beer præsentere den ikoniske COPENHELL dåse for en flok udvalgte fans på festivalens hjemmebane

 
 
RB.png

Royal Beer

DET SIGER ROYAL BEER OM COPENHELL:

“COPENHELL er nordens største metalfestival og samtidig en af de festivaler, der tænker mest ud af boksen i forhold til de kræsne gæster – både med musik men også alt det, der er udenom. Hos Royal Beer bryster vi os af at være Danmarks ubestridte rockøl nummer et, og derfor er det også helt naturligt, at vi samarbejder og leverer øl til festivalen med Danmarks mest headbangende publikum.”


JAGER.png

Jägermeister

Det siger Jägermeister om COPEnHELL:

“Jägermeister har på verdensplan en lang historik med rock og metal og har som den eneste partner været med på COPENHELL siden starten, hvor vores gode, gamle Jägerbus er blevet en fast del af festivalen. Kom forbi og få dejlige, iskolde shots serveret med et smil!”


HIFI.png

Hi-Fi klubben

DET SIGER HI-FI KLUBBEN OM COPENHELL:

“COPENHELL er udtryk for kærlighed til musik. Det publikum, der nærer kærlighed til metal, heavy, doom, sludge, thrash osv., er nogle af de mest dedikerede musikelskere, vi møder i Hi-Fi klubben. Hi-Fi klubbens engagement i COPENHELL er et af vores bidrag til at være med dér, hvor musikken lever, og det er et udtryk for, at også vi elsker musikken, uanset om det er dødsmetal, crooner, blues, jazz, klassisk eller det tungeste black metal."


KMD.png

KMD

DET SIGER KMD OM COPENHELL:

KMD skaber digitale løsninger, der følger danskerne fra vugge til krukke. Vi har fundet en fantastisk partner i COPENHELL, hvor vi i deres gennemførte univers ønsker at møde morgendagens IT-talenter i øjenhøjde. Det gør vi bl.a. ved at lave KMD COPENHELL Game Jam på ITU, hvor deltagere inviteres til at udvikle spil til COPENHELLs univers på blot en weekend. Spillene præsenteres herefter på festivalen, hvor gæsterne inviteres til at spille helvedets bedste spil og til også fysisk at knække koden i Smadreland, hvor der kan vindes billetter til næste års festival.”


SM.png

Santa Maria

DET SIGER Santa MAria OM COPENHELL:

(Santa Maria udfærdiger lige nu en tekst...)


FLERE GODE SAMARBEJDSPARTNERE: