PARTNERE

Det kræver stærke samarbejdspartnere at lave Nordens vildeste rock- og metalfestival. Vi har derfor allieret os med en bred vifte af spændende brands, der støtter op om festivalen og gør det muligt for os at skabe kæmpestore oplevelser for alle år efter år:

 
 

Royal Beer

DET SIGER ROYAL BEER OM COPENHELL:

“COPENHELL er nordens største metalfestival og samtidig en af de festivaler, der tænker mest ud af boksen i forhold til de kræsne gæster – både med musik men også alt det, der er udenom. Hos Royal Beer bryster vi os af at være Danmarks ubestridte rockøl nummer et, og derfor er det også helt naturligt, at vi samarbejder og leverer øl til festivalen med Danmarks mest headbangende publikum.”


JAGER.gif

Jägermeister

Det siger Jägermeister om COPEnHELL:

“Jägermeister har på verdensplan en lang historik med rock og metal og har som den eneste partner været med på COPENHELL siden starten, hvor vores gode, gamle Jägerbus er blevet en fast del af festivalen. Kom forbi og få dejlige, iskolde shots serveret med et smil!”


Hi-Fi klubben

DET SIGER HI-FI KLUBBEN OM COPENHELL:

“COPENHELL er udtryk for kærlighed til musik. Det publikum, der nærer kærlighed til metal, heavy, doom, sludge, thrash osv., er nogle af de mest dedikerede musikelskere, vi møder i Hi-Fi klubben. Hi-Fi klubbens engagement i COPENHELL er et af vores bidrag til at være med dér, hvor musikken lever, og det er et udtryk for, at også vi elsker musikken, uanset om det er dødsmetal, crooner, blues, jazz, klassisk eller det tungeste black metal."


UNIBET

DET SIGER HI-FI KLUBBEN OM COPENHELL:

For andet år I træk har vi hos Unibet valgt at samarbejde og være en del af COPENHELLs vilde tre musikdage. Det har vi gjort fordi at COPENHELL, ligesom Unibet, tør at udfordre. COPENHELL formår hvert år at overraske og underholde deres gæster med enorm kreativitet, og det er vi som samarbejdspartnere stolte over at kunne være en del af. Vi glæder os til at se Jer!


CABINN

DET SIGER CABINN OM COPENHELL:

"“Vores gæster er i byen for enten at opleve eller arbejde, og de skal blot bruge værelset til at overnatte i. 'All you need to sleep' er vores slogan, og der er vi jo et perfekt match for COPENHELL, som står for underholdningen og oplevelserne. Det er en fornøjelse at samarbejde med COPENHELL, da vi flere år i træk har haft besøg af både publikum og bands, og det er oplagt, at samarbejdet nu er blevet officielt. Vi glæder os til festivalen og den energi og dedikation, alle deltagerne medbringer!”


KMD.jpg

KMD

DET SIGER KMD OM COPENHELL:

KMD skaber digitale løsninger, der følger danskerne fra vugge til krukke. Vi har fundet en fantastisk partner i COPENHELL, hvor vi i deres gennemførte univers ønsker at møde morgendagens IT-talenter i øjenhøjde. Det gør vi bl.a. ved at lave KMD COPENHELL Game Jam på ITU, hvor deltagere inviteres til at udvikle spil til COPENHELLs univers på blot en weekend. Spillene præsenteres herefter på festivalen, hvor gæsterne inviteres til at spille helvedets bedste spil og til også fysisk at knække koden i Smadreland, hvor der kan vindes billetter til næste års festival.”


TULIP.jpg

TULIP

DET SIGER TULIP OM COPENHELL:

"Det koster kræfter at headbange, og når depoterne skal fyldes op, står TULIP klar til at mætte de hungrende metalmaver. Metalhoveder er vel nok de mest dedikerede festivalgængere, og der er masser af heavy mad i den lige så dedikerede TULIP-bod på COPENHELL. TULIP er særdeles erfarne i at levere mad til festivaler, og vi er stolte af at være partnere på Nordens største metalfestival\m/"


EMP

DET SIGER EMP OM COPENHELL:

"Copenhell er den festival, der i Danmark bedst repræsenterer vores oprindelige målgruppe: rock- og metalelskende livsnydere! EMP er Europas største leverandør af officielt bandmerch, fanmerch og modeprodukter til en alternativ livsstil, hvor målet er at skille sig ud fra mængden. Derfor finder du os naturligvis på festivalpladsen, med både eksklusive varer, kendte klassikere og meget mere. Kig forbi vores telt, og fyr den af sammen med os!”