PARTNERE

Det kræver stærke samarbejdspartnere at lave Nordens vildeste rock- og metalfestival. Vi har derfor allieret os med en bred vifte af spændende brands, der støtter op om festivalen og gør det muligt for os at skabe kæmpestore oplevelser for alle år efter år:

 
 
RB.png

Royal Beer

DET SIGER ROYAL BEER OM COPENHELL:

“COPENHELL er nordens største metalfestival og samtidig en af de festivaler, der tænker mest ud af boksen i forhold til de kræsne gæster – både med musik men også alt det, der er udenom. Hos Royal Beer bryster vi os af at være Danmarks ubestridte rockøl nummer et, og derfor er det også helt naturligt, at vi samarbejder og leverer øl til festivalen med Danmarks mest headbangende publikum.”

JAGER.png

Jägermeister

Det siger Jägermeister om COPEnHELL:

“Jägermeister har på verdensplan en lang historik med rock og metal og har som den eneste partner været med på COPENHELL siden starten, hvor vores gode, gamle Jägerbus er blevet en fast del af festivalen. Kom forbi og få dejlige, iskolde shots serveret med et smil!”

KMD.png

KMD

DET SIGER KMD OM COPENHELL:

KMD skaber digitale løsninger, der følger danskerne hver dag gennem hele livet.
Med vores teknologiske fremsynethed og kreativitet, ønsker vi at give COPENHELL’s gæster en unik oplevelse. Det gør vi bl.a. ved at afholde en konkurrence på ITU, hvor deltagere inviteres til at udvikle spil til COPENHELL’s univers på blot en weekend. Vi kalder konkurrencen for KMD COPENHELL Game Jam. Udviklerne bag det bedste spil får mulighed for at fremvise deres spil til COPENHELL’s gæster, og også fysisk at knække koden i Smadreland, hvor der kan vindes billetter til næste års festival.

SM.png

Santa Maria

DET SIGER Santa MAria OM COPENHELL:

Hos Santa Maria handler alt om smag! Vi sørger for at du kan skabe den rigtige Tex Mex-smag på kort tid - uanset om du skal spise nachos på sofaen eller holde par-middag. Vi står for rene råvarer og spændende krydderier, så du bare skal tænde for ovnen og for musikken.Vi glæder os SÅ meget til at være med på Copenhell, for I er et publikum der tør at udfordre jer selv på både smag og stærke oplevelser. Vi står klar til at lege med dine smagsløg i vores madbod ”Inferno Foods”, i det nye område ”Purgatory” hvor vi serverer et bredt udvalg af Tex Mex-retter hele ugen. Vi lover at du bliver mæt - og at vores chili-hylde bugner med tag selv-jalapeños og all you can eat-chipotle.

MONSTER.png

MONSTER ENERGY

(teksten er på vej)

TAXA.png

TAXA 4x35

DET SIGER TAXA 4X35 OM COPENHELL:

Taxa 4x35 har mulighed for både at få dig sikkert til High way to Hell, og samtidig sørge for at du kommer sikkert hjem, efter de sidste bands har givet dette års musikalske rock- og metaloplevelse. Op til festivalen vil Taxa 4x35 i samarbejde med COPENHELL komme med løbende information omkring unikke tilbud, og services som alle COPENHELLS gæster kan nyde godt af under festivalen.

GORENJE.png

GORENJE

DET SIGER GORENJE OM COPENHELL:

Gorenje er stolt samarbejdspartner med COPENHELL 2019, som er Danmarks største rock- og metalfestival. I år har COPENHELL 10 års jubilæum og Refshaleøens rå omgivelser danner rammerne om fire dage med musik til alle rock- og metalfans. Gorenje får i samarbejde med COPENHELL specialfremstillet vaskemaskiner og tørretumblere, som bliver installeret på de to campingpladser på festivalen. I Gorenjes vaskeri kan alle, som bor i campingområdet, gratis få vasket og tørret tøj. Derudover får Gorenje, som sidste år, specialfremstillet et COPENHELL Retro Collection køleskab i unikt COPENHELL design.

DFDS.png

DFDS

(teksten er på vej)

NORLUND.png

NOHRLUND

(teksten er på vej)

KOSAN.png

KOSANGAS

(teksten er på vej)

 

FLERE GODE SAMARBEJDSPARTNERE: