PARTNERE

Det kræver stærke samarbejdspartnere at lave Nordens vildeste rock- og metalfestival. Vi har derfor allieret os med en bred vifte af spændende brands, der støtter op om festivalen og gør det muligt for os at skabe kæmpestore oplevelser for alle år efter år:

 
 

Royal Beer

DET SIGER ROYAL BEER OM COPENHELL:

“COPENHELL er nordens største metalfestival og samtidig en af de festivaler, der tænker mest ud af boksen i forhold til de kræsne gæster – både med musik men også alt det, der er udenom. Hos Royal Beer bryster vi os af at være Danmarks ubestridte rockøl nummer et, og derfor er det også helt naturligt, at vi samarbejder og leverer øl til festivalen med Danmarks mest headbangende publikum.”


JAGER.gif

Jägermeister

Det siger Jägermeister om COPEnHELL:

“Jägermeister har på verdensplan en lang historik med rock og metal og har som den eneste partner været med på COPENHELL siden starten, hvor vores gode, gamle Jägerbus er blevet en fast del af festivalen. Kom forbi og få dejlige, iskolde shots serveret med et smil!”


Hi-Fi klubben

DET SIGER HI-FI KLUBBEN OM COPENHELL:

“COPENHELL er udtryk for kærlighed til musik. Det publikum, der nærer kærlighed til metal, heavy, doom, sludge, thrash osv., er nogle af de mest dedikerede musikelskere, vi møder i Hi-Fi klubben. Hi-Fi klubbens engagement i COPENHELL er et af vores bidrag til at være med dér, hvor musikken lever, og det er et udtryk for, at også vi elsker musikken, uanset om det er dødsmetal, crooner, blues, jazz, klassisk eller det tungeste black metal."


CABINN

DET SIGER CABINN OM COPENHELL:

"“Vores gæster er i byen for enten at opleve eller arbejde, og de skal blot bruge værelset til at overnatte i. 'All you need to sleep' er vores slogan, og der er vi jo et perfekt match for COPENHELL, som står for underholdningen og oplevelserne. Det er en fornøjelse at samarbejde med COPENHELL, da vi flere år i træk har haft besøg af både publikum og bands, og det er oplagt, at samarbejdet nu er blevet officielt. Vi glæder os til festivalen og den energi og dedikation, alle deltagerne medbringer!”