FIEND leverer tung horror-doom på COPENHELL 2019!

Den fransk-amerikanske kvartet FIEND spiller en dyster og melodisk kombination af doom, stoner og sludge, der er gennemvædet af okkult horror-stemning. Debuten ”Agla” fra 2009 fik en stormende modtagelse og blev fulgt op flere år senere af de fremragende udgivelser ”Onerous” i 2014 og ”Seeress” i 2018. Bandets forsanger Heitham Al-Sayed, bedst kendt fra det gamle britiske rap-rockband Senser, leverer en formidabel vokalpræstation oven på bandets brølende, spruttende motor af instrumenter. Musikken er både progressiv og nytænkende og psykedelisk og retropræget – i en sådan grad, at man næsten føler sig hensat til de tidlige 70’ere, hvor det hele for alvor startede.

Det er med andre ord ikke uden grund, at TOOL har valgt denne spændende parisiske musikgruppe som opvarmning på deres Europaturné i år – og eftersom vi ikke vil gå glip af dem, bliver de naturligvis også tilføjet til COPENHELL 2019-plakaten!