COPENHELL CAMPING BLIVER OPGRADERET OG UDVIDET I 2019

COPENHELL-festivalgæsterne kan i 2019 vælge overnatning under festivalen i enten det eksisterende campingområde på COPENHELL Camping Sønder Hoved eller det nye på COPENHELL Camping Kløverparken. Campingsalget starter kl. 10:00 torsdag den 31. januar via Ticketmaster.dk.

Efterspørgslen på campingmuligheder har gennem årene været støt stigende blandt COPENHELLs publikum, der gerne vil være så tæt som muligt på festen, mens det hele står på. COPENHELL Camping har været udsolgt hvert år i de seneste tre år, og derfor udvider vi nu med et ekstra campingområde til COPENHELL 2019 for at skabe plads til flere campingpladser og endnu bedre faciliteter til alle. Festivalgæsterne kan nu bo på enten det eksisterende område COPENHELL Camping Sønderhoved eller det nye område COPENHELL Camping Kløverparken.

COPENHELL Camping Sønder Hoved tæt på festivalen vil ligne sig selv til i år. Her kan festivalgæsterne tilkøbe overnatning i COPENHELL Tenthouse-campletterne, opslåede COPENHELL-telte, tunneltelte eller et begrænset antal medbragte telte. Brusebade er gratis på COPENHELL Camping Sønderhoved.

COPENHELL Camping Kløverparken ligger ved festivalens parkeringsplads ved Kløvermarksvej ca. to kilometer fra festivalpladsen. Her kan festivalgæsterne tilkøbe overnatning i medbragte telte og autocampere eller campingvogne. Brusebade koster 30 kr. for alle gæster på COPENHELL Camping Kløverparken.

Det tidligere område til autocampere og campingvogne bag B&W Hallen er lukket, da en stor del af det er udlejet til andre aktiviteter, og vi ikke længere kan tilbyde overnatning her. Flytningen til Kløverparken giver os mulighed for at forøge kapaciteten og forbedre vores service til de kørende campister, som nu vil få lettere ved at benytte alle COPENHELL Campings faciliteter og indkøbsmuligheder og samtidig også får bedre toiletforhold. Campinggæster i autocampere/campingvogne kan endvidere selv vælge mellem pladser med eller uden strøm til deres vogne.

Shuttlebusser kører direkte fra COPENHELL Camping Kløverparken/parkeringspladsen til busstoppestedet tæt på festivalpladsen (transporttid på ca. fem minutter) og er gratis at benytte for campinggæster i Kløverparken samt festivalgæster med gyldig COPENHELL-parkeringsbillet.

Alle COPENHELL Camping-gæster kan som en helt ny service få vasket og tørret deres tøj gratis! COPENHELL opstiller i samarbejde med hvidevareproducenten Gorenje en sort stack af vaskemaskiner og tørretumblere i begge campingområder, hvor I under hele festivalen kan få skyllet både moshpit-støv og gammelt øl ud af tøjet samt tørret det, så I kan møde friske og rene op til den næste festivaldag.