ILDFORBUD PÅ COPENHELL 2018

Vi har nydt en maj måned med det bedste sommervejr i mands minde – men det har desværre sin pris. I sidste uge blev der på grund af længere tids mangel på nedbør indført totalt afbrændingsforbud i hele Hovedstadens Beredskabs område. Det betyder, at I ikke kommer til at mærke varmen fra hverken COPENHELLs ildkanoner eller fra pyrotekniske sceneshows i år, da afbrændingsforbuddet vil være i kraft under hele festivalen.

Det er ærgerligt – men også forståeligt. Beslutningen er helt ude af vores hænder, og vi følger myndighedernes anvisninger til punkt og prikke. Vi vil derfor gerne bede jer alle om at udvise ekstrem forsigtighed med ild under COPENHELL i år: Smid ikke cigaretter i græs, og respektér reglen om ingen åben ild på campingområdet.

Forbuddet vil dog heldigvis ikke påvirke madlavning på festivalpladsen, hvor vores madboder under skærpede sikkerhedsregler fortsat kan tilberede lækre retter til jer. Og det skal naturligvis heller ikke forhindre os i at holde årets fedeste fest på COPENHELL! Vi er sikre på, at musikken fra alle de hårde bands og helvedesbrølene fra publikum konstant vil minde alle om, hvor vi er henne. Og hey – vi håber, at KREATOR tager den store konfettikanon med igen i år!

Mange tak for jeres forståelse. 

 

19094623506_abd8dbc616_o.jpg