SE FODBOLD-VM PÅ COPENHELL

Alle VM-kampe, der bliver spillet under COPENHELL, bliver vist på festivalen – selvfølgelig også Danmarks kamp mod Australien torsdag den 21. juni kl. 14:00. Styx-området åbner sammen med Pandæmonium-området kl. 12:00, og herfra vil der være god tid til at gå om i B&W Hallen og blive klar til kamp.

Fodboldkampene bliver vist på fladskærme inde i B&W Hallen ved siden af Tutten i et område med begrænset plads. Det betyder, at I skal møde op i god tid for at være sikker på at kunne se kampene. 

Hvis der bliver fyldt helt op inde i området, bliver vi af sikkerhedsmæssige hensyn nødt til at afvise folk ved indgangen til B&W Hallen – uanset hvor meget de klapper med hatten og synger glade slagsange.

Vi viser VM som en ekstra service til den fodboldglade del af vores publikum, der bare ikke kan undvære kampen (eller de andre kampe) – men separat fra resten af festivalen, så det ikke forstyrrer dem, der ikke ønsker at se fodbold. 

Vi håber, at I forstår den kapacitetsbegrænsning, det medfører, og vi opfordrer samtidig alle fodboldfans til at opføre sig som rigtige roligans! Kom så, Danmark! ️

14495412_1218206394919978_146868560621585695_n.jpg