FEM BANDS ERSTATTER ÉT PÅ COPENHELL 2018!

SOULFLY.jpg

SANTA CRUZ aflyser på COPENHELL 2018 og erstattes af hele fem nye bands – SOULFLY, SMERTEGRÆNSENS TOLDERE, UXDXS, NYT LIV og THE SLEDGE!

 Rockbandet SANTA CRUZ har aflyst deres 2018-turné og dermed også deres koncert på COPENHELL 2018. Da festivalens åbningstider samtidig er blevet udvidet i år, har vi fundet ikke blot én, men hele fem stærke erstatninger for at give publikum endnu flere fantastiske musikoplevelser, når porten til helvede åbnes i næste måned!

Det amerikanske metalband SOULFLY er kendt for forsanger Max Cavaleras bomstærke primalbrøl og deres medrivende tribal death/thrash-metal, og det er os en kæmpestor fornøjelse at byde dem velkommen tilbage til COPENHELL i år. Bandet leverede en af festivalens bedste koncerter i 2012, og vi tør allerede nu godt lægge hovedet på blokken og sige, at den her også bliver en komplet uomgængelig oplevelse!

Århusianske SMERTEGRÆNSENS TOLDERE leverer oldschool hardcore-punk i et fuldstændigt vanvittigt tempo, der truer med at rive ansigtet af de modige folk, der står allertættest på scenen. Dette band spiller med rendyrket, smittende raseri og med et energiniveau, der vil udfordre alle, der forsøger at følge med i pitten!

Grindcore-bandet UXDXS kaldes ikke for ”Nordvests mest farlige band”, for de er kun ude påén ting: Total ødelæggelse! Lyden er beskidt som ind i helvede, udtrykket er vildt og voldsomt, og alt er gennemsyret af en sjælden fandenivoldskhed.

NYT LIV er et nyt hardcore-band fra København, der spiller med frådende vildskab og intensitet. NYT LIVs netop udgivne 12”-vinyl “Livet Brænder” er et hårdt og effektivt skridt ind på hardcore-scenen. Forvent en koncert drevet af frådende vildskab og høj intensitet!  

COPENHELL indfører i år et helt nyt koncertformat, der passer til disse tre bands’ materiale: SMERTEGRÆNSENS TOLDERE, UXDXS og NYT LIV spiller umiddelbart efter hinanden hver deres korte koncert inden for en time på Pandæmonium-scenen. Vi er spændte på at se, hvor mange der står stadig står op efter dén omgang tørre musiktæsk!

Endelig kan vi også byde velkommen til festivalens allersidste danske band – THE SLEDGE, som spiller ambitiøs, groovy stoner-rock og udgiver deres debutalbum i denne måned.