NOTHING MORE AFLØSER WHILE SHE SLEEPS PÅ COPENHELL 2018

NOMO.jpg

While She Sleeps har netop aflyst hele deres kommende turné og dermed også deres koncert på COPENHELL 2018. Vi har fundet en fantastisk afløser med formstærke NOTHING MORE!

Det britiske metalcore-band WHILE SHE SLEEPS lægger alligevel ikke vejen forbi COPENHELL i denne omgang, da deres koncerttuné er blevet aflyst. Heldigvis står texanske NOTHING MORE klar til at afløse dem til sommer! Bandet rider lige nu på en bølge af succes med tre Grammy-nomineringer i ryggen fra 2017 og massevis af anmelder- og publikumsroser for deres konsistente og kraftfulde live-optrædener og albummer, der konstant fornyer deres lyd. 

Med den flamboyante og underholdende sanger Jonny Hawkins i front skyder bandet deres hårde alternative rock af sted med en gåsehudsfremkaldende intensitet, og vi ser frem til at opleve dem for fuld udblæsning på COPENHELL 2018!