COPENHELL FULDENDER PROGRAMMET MED NI NYE BANDS

W.A.S.P., STEEL PANTHER, SATYRICON, GRAVEYARD og endnu flere er tilføjet til et stærkt og varieret lineup til sommerens helvede.

Junis musikfest bliver sendt helt op i de allerhøjeste omdrejninger, når COPENHELL 2018-publikummet kommer til at opleve det store amerikanske shockrock-band W.A.S.P. og deres legendariske, vanvidsramte liveshow! Blackie Lawless & co. blev kendt for allerede i starten af firserne at sætte brand i den amerikanske musikscene med deres musikalske bersærkergang og konstante provokationer, og de fortsætter den dag i dag med uformindsket styrke. Denne koncert vil få den gamle B&W-hal til at stå og runge af resonans i flere dage efter festivalen!

Den perfekte partner til dette meget efterspurgte hovednavn er musikkomikerne fra glam-metalbandet STEEL PANTHER, som indtager scenen med deres hylemorsomme rock- og metalparodier. De lumre, testosterondryppende tekster kredser om alt fra gangbangs til gloryholes, og der er statsgaranti for koncertstemning i absolut topklasse. Det bliver groft, det bliver anstødeligt – og det bliver ikke mindst skidehamrende skægt!

I den sorte og dystre ende får vi besøg af et af de største black metal-bands på starthalvfemsernes norske metalscene – mægtige SATYRICON! Deres fængende og progressive “black’n’roll” smager af både doom, død og heavy metal, og musikken udfordrer konstant med teknisk tunge kompositioner og overraskende elementer.

Black metal er også en af Islands fornemste musikalske eksportvarer i disse dage, og vi er glade for at kunne offentliggøre AUÐN, der for alvor skiller sig ud fra den store mængde af kulsorte bands med deres unikke, trancefremkaldende kombinationer af fantastisk smukke melodier og infernalske støjmure.

Det svenske hardrock-band GRAVEYARD slutter sig til programmet med deres psykedeliske 60’er-/70’er-bluesrock med inspiration hele vejen rundt fra Led Zeppelin til Jimi Hendrix. Alle fans af klassisk rock kan roligt begynde at glæde sig til en stor live-oplevelse med dette Gøteborg-band til sommer!

Med spandevis af primal energi, fandenivoldsk attitude og en perlerække af fængende numre i bagkataloget er der dømt herlig underholdning fra første sekund i selskab med de canadiske hardrockere fra DANKO JONES. Vi glæder os til et fornøjeligt gensyn med et af de bands, der spillede på den allerførste COPENHELL-festival i 2010!

Rebelrock-bandet THE LAST INTERNATIONALE er vokset ud af New Yorks boblende rock- og punk-smeltedigel og er kendt for eksplosive og medrivende live-optrædener. Med tilføjelsen af den tidligere Rage Against the Machine-trommeslager Brad Wilk er bandets specielle folk-punk kun blevet endnu vildere – ikke mindst i kraft af forsanger Delila Paz’ kolossale stemme.

Endelig er det os en stor fornøjelse at byde velkommen til de to sidste danske bands på COPENHELL 2018: Groovy, beskidt dødsmetal med højt tempo og ubændig aggression fra århusianske LIVLØS og post-hardcore med hiphop-attitude og autotune fra innovative og provokerende NATJAGER!

Se hele COPENHELLs line-up her:

POSTER_full_v6.jpg