JAKOB STEGELMANN BESØGER COPENHELL MED SPEKTAKULÆRT MUSIKSHOW!

STEGELMANN.jpg

Et kæmpestort 65 mands-symfoniorkester ledet af Troldspejlets Jakob Stegelmann vil fortolke store soundtracks fra film, tv-serier og computerspil på COPENHELL.

Sammen med Aarhus Symfoniorkester har Stegelmann valgt musik, der passer til COPENHELLs univers. Publikum kan se frem til storslået, smuk og dyster musik fra blandt andet film som Star Wars, Superman og Batman samt tv-serier og computerspil.

Jakob Stegelmann har lige siden 1970’erne beskæftiget sig med populærkultur og har igennem flere årtier lagt en enestående indsats i at formidle alt det spændende ved animation, computerspil, tegneserier, fantasy, science fiction – og monstre! Han har igennem en halv menneskealder været med til at opdyrke et fællesskab blandt ligesindede og hjælpe med at brede spændende underholdningsuniverser ud til flere mennesker, og det er noget, COPENHELL har utroligt stor respekt for.

”Vi har inviteret Jakob Stegelmann til at komme og spille en hel koncert på COPENHELL,” fortæller festivaldirektør Jeppe Nissen. ”Jakob har med Troldspejlet og sit øvrige virke været med til at værne om subkulturer og nørdfællesskaber i årevis, og hans arbejde ligger meget tæt op ad det, vi hvert år skaber med COPENHELL. Rock- og metal-genrerne kan med lidt god vilje sammenlignes med alt fra tegneserier til superheltefilm, fordi de både lyrisk og grafisk også beskæftiger sig med voldsomme temaer og fantastiske universer. Det synes vi er en rigtigt spændende kobling, og vi er hamrende stolte over at kunne præsentere denne store personlighed på festivalen.”