FLERE HÅRDE BANDS STRØMMER TIL COPENHELL

TREMONTI, KELLERMENSCH, AT THE GATES, TSJUDER, DEFECTO og SKINDRED bliver føjet til COPENHELL 2018-plakaten, som nu bugner af spændende musiktilbud til både rock- og metalfans!

COPENHELL 2018-plakaten er netop blevet udvidet med seks nye og slagkraftige bands, og vi fortsætter med at tilbyde stærke navne i vidt forskellige hårde genrer.

Guitarvirtuosen Mark Tremonti vender tilbage til COPENHELL med sin rasende storm af hurtige riffs og energisk musik. Alter Bridge-guitaristens aggressive rock-soloprojekt er vokset og blevet til et kendt og populært band med tre bomstærke albummer i ryggen, som i høj grad er båret af dygtig sangskrivning og Tremontis strålende vokal. Vi ser frem til et godt gensyn med TREMONTIs knivskarpe, medrivende live-optræden!

Få bands bevæger sig så meget ud over scenekanten – lydmæssigt såvel som fysisk – som det danske rockband KELLERMENSCH. Deres orkesteragtige tilgang til musikken og frontmand Sebastian Wolffs uforlignelige vokal og indlevelse på scenen skaber et helt unikt lydbillede og en koncertoplevelse, hvor man hver eneste gang står tilbage med fornemmelsen af et band, der har givet sig selv hundrede procent. Publikum har en stor oplevelse i vente, når de hårde esbjergensere besøger os til sommer.

AT THE GATES var med til at etablere den melodiske Göteborg-dødsmetal i starten af 90’erne, og de har efter et par dvaleperioder leveret den hårde vare siden 2011. Bandet har lige siden storhedstiden med det skelsættende 1995-album ”Slaughter of the Soul” og frem til det fremragende comeback-album ”At War With Reality” fra 2014 bevaret deres blændende musikalitet. Forsanger Thomas Lindbergs enorme passion og fremragende publikumskontakt er en hel oplevelse i sig selv – og COPENHELL-publikummet kan roligt glæde sig til et gensyn med gamle metalpionerer.

Der er dømt rendyrket satanisk ondskab, når de fjendtlige musikdæmoner fra TSJUDER bliver hidkaldt til COPENHELL! De kulsorte nordmænd har spredt deres brutale black metal over hele verden siden 1993, og deres fuldstændigt ubønhørlige lydoffensiv kommer til at fordærve alle sjæle på Refshaleøen til sommer. Der er intet andet valg end at overgive sig betingelsesløst til denne kompromisløse, rendyrkede norske black metal! 

Danske DEFECTO har været her, der og alle vegne siden debutalbummet ”Excluded” fra 2016. Bandet har med deres riff-tunge, melodiske heavy metal og Nicklas Sonnes uforlignelige vokal frembragt en lyd og stil, der vidner om formatet til at spille på de helt store scener. Det er os en stor fornøjelse at invitere de ambitiøse danskere tilbage til COPENHELL, hvor de uden tvivl vil henrykke publikum. 

Walisiske SKINDRED disker op med en særegen hybrid af heavy metal, alternativ rock, hardcore punk, dancehall, hiphop, dubstep, reggae og meget andet! Bandet kalder selv deres stil for ”Ragga-metal”, og her er i dén grad tale om musik, der skal høres og opleves live, før man helt forstår, hvad det er! Regn med en medrivende koncert fra et vildt eksplosivt band, der uden tvivl vil presse metalgenrens grænser til det yderste!