COPENHELL METAL CRUISE 2.0 KOMMER TIL EFTERÅRET!

Ohøj, skipper! Glæd dig til COPENHELL Metal Cruise 2.0 – læs mere nedenfor, og vær med i konkurrencen om en sindssyg præmie!

Til efteråret vender det berygtede COPENHELL Metal Cruise tilbage! Vi lever dette togt i samarbejde med DFDS og kan derfor med stolthed informere om, at vi nu sejler på internationalt farvand!

Vi kaprer et af de sidste skibe, der nogensinde blev bygget i den legendariske B&W-hal, og lover dig det længste og vildeste COPENHELL Metal Cruise, du nogensinde har oplevet.

Inden vi løfter sløret for alle detaljerne, giver vi 2 x 2 heldige søulke mulighed for at overnatte i en landsat Commodore-kahyt. Ja, du læste rigtigt: DFDS har bygget en 20 fods container om til luksuskahyt – eller en Cruise Crib, som vi kalder det. Alt, hvad du skal gøre, er at gætte, hvor COPENHELL Metal Cruise 2.0 sejler hen:

A: Stockholm

B: Oslo

C: Helsinki

Præmien inkluderer 2 billetter til COPENHELL, overnatning i 3 nætter i Cruise Crib og adgang til R.I.P.-baren – der trækkes to vindere!

Send svar inden tirsdag den 20 juni kl 17:00 til Metalcruise@Copenhell.dk – Skriv "Metal Cruise" i emnefeltet samt dit svar! Vinderne kontaktes direkte.

Yderligere information om COPENHELL Metal Cruise 2.0 følger senere!

 

 

Morten Skovgaard