TREDAGSBILLETTER TIL COPENHELL 2017 UDSOLGT!

For andet år i træk kan COPENHELL nu melde totalt udsolgt af tredagsbilletter. 2017 er dermed endnu et rekordår for festivalen, som får besøg af flere gæster end nogensinde før: Omkring 23.000 rock- og metalfans vil i næste uge strømme til Refshaleøen for at opleve mere end 40 hårde bands på en opgraderet og udvidet festivalplads!

“Det er kæmpestort for os at kunne melde udsolgt for andet år i træk. Det understreger, at Nordens vildeste rock- og metalfest pulserer midt i Københavns hjerte. Vi glæder os til byde vores fantastiske publikum velkommen til det stærkeste COPENHELL til dato," siger COPENHELLs direktør, Jeppe Nissen.

På nuværende tidspunkt er der kun fredags- og lørdagsbilletter tilbage til COPENHELL 2017 – der er solgt over 70% af dem, og det forventes, at dette salg accelererer kraftigt i de kommende dage op til festivalen. COPENHELL Camping er på grund af overvældende efterspørgsel blevet udvidet med omkring 50%, og også her er alt udsolgt.