GIV MERE PLADS TIL DØD I NATUREN MED VREDENS SKOVE!

Verdens Skove er en dansk forening, der har arbejdet med skov og biodiversitet i mere end 30 år. De kæmper for en rig og vild natur, hvor der er plads til, at dyr og planter kan leve og dø i et naturligt kredsløb – og metalmusik og Verdens Skove har vildskaben til fælles! I den vilde natur handler det om at overleve. Dyrene dør af sult og anstrengelse, og de flænser, flår og æder hinanden. Det er helt naturligt og ude af vores kontrol – og sådan bør det være. En rig natur er rig på arter, som er afhængige af hinanden i ofte brutale fødekæder, der sørger for, at livet på Jorden kan fortsætte. 

Verdens Skove elsker derfor natur med plads til kadavere, rovdyr, grimme dyr og mange dyr – og føler sig helt hjemme på COPENHELL.

I år skifter Verdens Skove navn til "Vredens Skove" for at blive en del af selve COPENHELL-oplevelsen. I deres nye bod på festivalpladsen kan gæsterne hjælpe med at give plads til mere død i naturen ved for eksempel at prøve knoglequizzen, snacke på levende insekter eller købe en særlig COPENHELL–t-shirt, der støtter mere død i skoven. 

Verdens Skove opfordrer også festivalgæsterne til at hjælpe med at bevare et stykke regnskov på størrelse med COPENHELL. Det kan man gøre ved at købe et særligt COPENHELL-certifikat med Verdens Skoves COPENHELL-maskot på: Vampyrflagermusen desmodus rotundus! De lever sammen i fællesskaber på mange hundredtusind individer. De lever af blod, og de dør, hvis de ikke får blod inden for 60 timer. De hjælper derfor hinanden ved at kaste blod op i munden på hinanden, hvis en flagermus ikke har fået blod nok i løbet af natten. 

Vampyrflagermusen plejer ikke at suge menneskeblod, men der rapporteres om flere og flere tilfælde af, at de har spist af mennesker. Sandsynligvis fordi mennesker ødelægger deres levesteder, og de derfor er tvunget til at finde nye fødeemner. COPENHELL-gæsterne kan derfor hjælpe med at bevare vampyrflagermusen og give den klam kærlighed med et COPENHELL-regnskovscertifikat!