KOM HELT TÆT PÅ COPENHELL 2017's BANDS!!

Fantastiske livemusik-oplevelser handler ikke kun om at anbringe folk foran musikscener. Publikum skal involveres fuldt ud i begivenheden og komme så tæt som muligt på alle de spændende bands – dette har været en af COPENHELLs kerneværdier lige siden begyndelsen i 2010.

Her til sommer vil vi gerne bringe musikelskerne endnu tættere på deres rock- og metal-yndlingsmusikere med vores helt nye COPENHELLO-begivenhed! Her får alle COPENHELL-gæster med en gyldig billet chancen for en uforglemmelig oplevelse ved at deltage i et lotteri om eksklusive meet’n’greet-sessions med en række af de musikere, der besøger COPENHELL 2017.

Gå til www.copenhello.dk for at få mere at vide om din chance for at gøre din COPENHELL 2017-oplevelse endnu vildere!

 

Morten Skovgaard