GHOST, ALICE IN CHAINS & DEFTONES på COPENHELL 2018 – ENDAGSBILLETTER i salg

Tre store bands tilføjes til COPENHELL 2018-programmet, og endagsbilletter til festivalen sættes til salg torsdag den 14. december kl. 10:00.

Julen falder tungt i år! COPENHELL tilføjer en af nyere tids største metal/rock-succeser til 2018 programmet! Kulten bag det gådefulde svenske band GHOST er vokset støt siden starten med ”Opus Eponymous” i 2010hen over 2015-mesterværket ”Meliora” og frem mod bandets kommende album i 2018. Bandets Grammy-prisbelønnede psykedeliske doom-retrorock er gennemvædet af sataniske temaer, og det ikoniske sceneshow med Tobias Forges antipave-figur Papa Emeritus i front og hans maskerede Nameless Ghoul-musikere skaber en fuldkommen unik koncertoplevelse. Glæd dig til en okkult musikmesse med en perlerække af nyklassikere og helt ny musik fra dette innovative og fascinerende band!

Et af verdens største 90’er-grungebands vender også tilbage på COPENHELL 2018: ALICE IN CHAINS har gennem årene præsteret alt fra topplaceringer på internationale hitlister til adskillige Grammy-nomineringer, og deres væld af tunge rocknumre taler for sig selv. Den storslåede rockstemning er garanteret, når udødelige klassikere som ”Man in the Box”, ”Them Bones”, ”Rooster” og ”Down in a Hole” lyder fra scenen – kombineret med helt friske numre fra bandets sjette studiealbum, som ventes udgivet i 2018.

Vi er også meget stolte over at byde COPENHELLs allerførste hovednavn nogensinde tilbage til næste års festival – DEFTONES! Tung, alternativ rock med rødder i metal, ubændig kreativitet og konstant udforskning af genrer og inspirationskilder har præget bandets 30 år lange succeskarriere. Med den karismatiske Chino Moreno i front, som synger lige så fantastisk, som han skriger og brøler, lægger dette band publikum ned gang på gang med deres energiske live-optrædener, hvor de udfolder det fulde rockspektrum med både dundrende riffs og rå aggressivitet og smukke melodier og sexede sange. 

Endagsbilletter til COPENHELL 2018 bliver sat til salg torsdag den 14. december kl. 10:00. På samme tidspunkt vil det også blive muligt at tilkøbe et begrænset antal VIP-pakker i forbindelse med Ozzy Osbourne-koncerten på COPENHELL 2018: Ozzy Osbourne Meet & Greet-opgraderingen og Ozzy Osbourne Dressing Room-opgraderingen. Besøg vores officielle billetudbyder Ticketmaster.dk for at få mere at vide!

CH_DAYSHEETS_v9.jpg