34.000 KRONER DONERET TIL FRITIDSAKADEMIET FRA COPENHELL-GÆSTELISTEN

22712245_10156739660648136_349443832299888986_o.jpg

COPENHELL hænger som festival uløseligt sammen med København, og vi giver hvert år noget tilbage til den by, der lægger plads til os. Hjertet i COPENHELL er, at der skal være plads til alle, og at man kan opfatte festivalen som et frirum, en pause fra en travl hverdag, hvor alle barrierer nedbrydes, og hvor man er fri til at være sig selv og opleve et stærkt sammenhold med andre mennesker. Dén fællesskabsfølelse forsøger vi at give videre til nogle andre hvert år ved at samle alle indtægterne fra vores gæsteliste og donere dem som et samlet beløb til et godt formål, som vi mener er værd at støtte. 

Arbejdet med udsatte unge og deres muligheder er noget, der ligger os meget på sinde – netop fordi de også har brug for at få nedbrudt barrierer, mærke frihed og muligheden for at være sig selv og opleve sammenhold – så derfor støtter vi igen i år et initiativ i København, der hjælper dem, med overskuddet fra festivalens gæsteliste.

Valget er her i 2017 faldet på Fritidsakademiet på Nørrebro – eller "FRAK”, som det hedder i daglig tale. Her arbejder man med unge fra udsatte byområder, og udvikler og kvalificerer dem til arbejdsmarkedet. 
Der arbejdes primært med socialt udsatte unge, hvis forældre ikke har noget netværk, der kan hjælpe dem. Hos FRAK kommer de unge i arbejde, når deres arbejdskraft bliver booket til forskellige arrangementer – hvilket indtil videre har været alt fra fastelavnsfester og yogafestivaler til politiske arrangementer.