SYV STÆRKE NAVNE TILFØJET

AX7.jpg

COPENHELL TILFØJER SYV STÆRKE NYE BANDS TIL 2018-PLAKATEN!

COPENHELL 2018 begynder at tage form med syv nye bands på den stjernespækkede plakat – deriblandt det kæmpestore metalband AVENGED SEVENFOLD som hovednavn.

COPENHELLs publikum kommer til at opleve et af de allerstørste navne fra den nye bølge af amerikansk heavy metal, når megapopulære AVENGED SEVENFOLD besøger Refshaleøen til sommer. Metalcore, thrash, hard rock og progressiv metal bliver blandet i en vildt boblende smeltedigel, som bandet støber deres dynamiske og melodiske musik fra. Stor musikalitet, drønhårde blastbeats, flænsende guitarriffs og M. Shadows’ alsidige, kraftfulde vokal har placeret bandet helt oppe i metal-superligaen og som et af de allerstørste moderne metalbands lige nu.

Vi byder BULLET FOR MY VALENTINE velkommen tilbage til Refshaleøen! Deres slagkraftige metalcore og heftige sceneoptræden skaber forrygende intense koncerter. Det bliver højt, beskidt og helt enormt passioneret – gå ikke glip af denne intense energiudladning!

Pionererne fra CORROSION OF COMFORMITY kommer også tordnende ind på COPENHELL. Det amerikanske undergrundsband har været aktivt helt tilbage siden 1982 og spiller i dag deres rå sydstats-bluesrock med fuldstændigt uformindsket vildskab og tempo. 

SUFFOCATION har siden starten af 90’erne udhugget deres helt egen ekstremmetal-niche med brutal teknisk død med grindcore-inspiration og en vokal, der er så guttural, at den nærmest er dyrisk. Glem alt om skønsang og stille passager – den her koncert bliver ren afstraffelse hele vejen igennem!

Japanske CROSSFAITH er en vanvittig genrebastard, der blander tung, bombastisk metalcore med dance-electronica, og betegnelsen “electronicore” passer perfekt til deres vilde musikprojekt. Vær parat til opleve metal på den helt store episke klinge, når Osaka-stjernerne drager til vesten for at vise, hvad de kan. 

Indtil flere glam-metalbands er dukket op i Finland, og et af de bedste gæster COPENHELL, når SANTA CRUZ disker op med deres fængende, effektive musik. Bandet er sprængfyldt med flamboyant attitude – og de understøtter den med store musikalske kvaliteter, når de blænder op for deres Guns n’ Roses-inspirerede lyd. 
 
Australske THY ART IS MURDER spiller kompromisløs og knasende sprød ekstremmetal, og enhver, der har oplevet – og overlevet! – dem live, kan berette om et knusende, dundrende angreb på alle sanser. Gør klar til et adrenalinsus af en anden verden!

De ovenstående bands slutter sig til det tidligere offentliggjorte COPENHELL 2018-line-up: OZZY OSBOURNE, HELLOWEEN, NIGHTWISH, PARKWAY DRIVE, KREATOR, ARCH ENEMY, ASKING ALEXANDRIA, ALESTORM, ENSLAVED, SODOM, EXODUS, WHILE SHE SLEEPS, ZEAL & ARDOR, IGORRR, BERSÆRK og ORM. Mange flere bands følger!

Køb billetter via Ticketmaster her