COPENHELL GIVER 30.000 KRONER TIL SKOLE PÅ NØRREBRO

 

COPENHELL støtter hvert år mindre initiativer for børn og unge gennem det økonomiske overskud fra festivalens gæsteliste. Ligesom Sjakket i Københavns nordvestkvarter, som modtog støtte sidste år, gør Den Gule Flyver på Nørrebro også et kæmpestort stykke arbejde for udsatte børn og unge i København og omegn, og derfor har skolen i år modtaget COPENHELL-checken.

For en festival som COPENHELL handler det i høj grad om at give noget tilbage til resten af landet på en måde, hvor vi med relativt få midler kan gøre en rigtigt stor forskel. Derfor er gennemsigtigheden vigtig for os, fordi vi vil sikre os, at pengene går til bestemte projekter, som vi ønsker at støtte direkte økonomisk. Samtidig kan vi på sociale medier skabe fokus på mindre projekter, hvor ildsjæle hver dag gør en enorm forskel for små grupper af børn og unge, og ikke normalt får så meget taletid i medierne. 

I Den Gule Flyvers tilfælde skal de 30.000 kroner bruges i næste uge på en skiferie til Sverige for skolens børn og unge. Ifølge Annie Munksgaard Lauritsen, der er leder på Den Gule Flyver, var det for hende personligt helt vildt at få nyheden: “COPENHELL er jo ikke lige min type musik, men det er fantastisk at opleve jeres sociale engagement! Her efter 25 år er jo en kæmpestor anerkendelse af mit arbejde, skolen og vores børn fra nogle helt andre end dem, der ‘skal’ se os, og det er vi virkeligt taknemmelige for.”

Annie Munksgaard Lauritsen fortæller, at netop muligheden for at kunne give børnene oplevelser er utroligt vigtig for skolen. “Det, at andre ser børnene og deres værdi, er enormt vigtigt for dem – at nogen tror på, at de også skal prøve noget af alt det, ‘almindelige’ børn kan og skal. Vi skal af sted på skitur i næste uge, og den har de snakket virkeligt meget om. Det betyder sindssygt meget for dem at få sådan nogle oplevelser!”

 

Ud over at donere overskuddet fra festivalens gæsteliste har COPENHELL også lige siden starten haft glæden af at invitere folk tilknyttet en række organisationer, der gør noget ekstra for at skabe gode oplevelser for deres medlemmer, som ellers ikke ville have mulighed for at deltage på en festival som COPENHELL.

Hvis du repræsenterer en organisation, som ønsker at hjælpe sine medlemmer med at skabe gode oplevelser, og som måske også ønsker at synliggøre sig selv over for festivalens gæster, kan du ansøge om at få del i det begrænsede antal billetter, COPENHELL stiller til rådighed til sociale formål.

Alt, hvad du skal gøre, er at skrive en kort ansøgning til info@copenhell.dk med et par linjer om din organisations sag, og hvem billetterne vil komme til gode. Så hører du fra os. Ansøgningsfrist er den 1. april 2017.

Bemærk: Vi tager kun mod ansøgninger fra organisationer i betragtning. Er du enkeltperson tilknyttet en forening, kan du kontakte din forening for at få dem til at ansøge.