FIVE FINGER DEATH PUNCH, IN FLAMES, MINISTRY M.FL. TIL COPENHELL 2017

COPENHELL giver tidlige julegaver med tilføjelsen af seks rødglødende bands til festivalplakaten.

FIVE FINGER DEATH PUNCH kommer til at levere et knusende hårdt dødsstød lige der, hvor det gør allermest ondt, når de indtager COPENHELL med deres fængende, groovy metal. “5FDP” besidder en fantastisk musikalsk spændvidde, der lader dem bevæge sig fuldstændigt naturligt fra rasende, aggressive kaosnumre direkte over i smukke, stille ballader, og det er ikke mærkeligt, at bandet igennem det seneste årti har huseret på hitlister verden over og er blevet en stor darling blandt både musikelskere og anmeldere.

Der er statsgaranti for et brag af en oplevelse, når albumaktuelle IN FLAMES går på scenen. De populære svenskere er mestre i at skabe gode melodier og kombinere dem med et jernhårdt lydbillede. Bandet har gennem årene bevæget sig fra klassisk dødsmetal over i en helt ny, eksperimentende lyd, og det har kun gjort deres koncerter endnu mere spændende og medrivende – et absolut must af en live-oplevelse.

MINISTRY står for industrial metal, der er så vild og energisk, at skelettet vil rasle af fryd, mens de tunge rytmer tæsker kroppen rundt! Al Jourgensen startede sit musikalske pionérprojekt allerede i 1981, men det var først i starten af halvfemserne, at bandet for alvor slog igennem med det klassiske album “Psalm 69: The Way to Succeed and the Way to Suck Eggs”. Vi tør godt garantere, at ingen vil stå stille foran scenen, når storhittet over dem alle, “Jesus Built My Hotrod”, brager ud over Refshaleøen!

Et navn som CARCASS kan frembringe en tåre i øjenkrogen hos selv de hårdeste metalfans. Den britiske kvartet startede i firserne med at kværne møgbeskidt splatter-grindcore ud og begyndte med 1993-albummet “Heartwork” at arbejde sig mere i retning af regulær dødsmetal. Det er en blanding af genrer, der river folk rundt live, og COPENHELLs publikum kan se frem til en fænomenal omgang ekstremmetal, når disse veteraner besøger København.

DEVILDRIVER spiller groovy dødsmetal med inspiration fra adskillige store metalnavne, og deres høje musikalske standard har gennem tiden gjort dem til et utroligt populært liveband. Frontmand Dez Fafara er kendt for at engagere sig 110% med publikum, mens bandets musik smadrer løs på dem som en rambuk, og en tornado af et pit raser foran scenen. Kom forberedt til den her koncert!

Danske RISING er tro mod deres navn godt på vej til tops i metalkredse som et af landets mest spændende bands lige nu. Der er dømt tung, melodisk sludge metal, og bandet har gennem tiden formået at skabe deres helt egen lyd, hvor særligt den nye forsanger Morten Grønnegaards distinkte vokal brænder hårdt igennem. 

Billetsalget til COPENHELL 2017 er i fuld gang – find tredags- og endagsbilletter til festivalen samt campingbilletter på bit.ly/2gvjPQS