SYSTEM OF A DOWN HEADLINER COPENHELL 2017

Hovednavnet på COPENHELL 2017 er kæmpestort og unikt – SYSTEM OF A DOWN besøger København til næste år!

I juni i år åbnede vi for første gang i COPENHELLs historie porten til en fuldstændigt udsolgt festival og tre forrygende og stemningsfulde dage fyldt med hård musik og det største COPENHELL-publikum til dato: 20.000 vilde rock- og metalfans leverede et så stort drøn af en fest, at efterskælvene i B&W-pladsens gamle betonfundament kunne mærkes i flere dage efter.

COPENHELL 2016 var en fantastisk oplevelse – og vi er i fuld gang med at udtænke en endnu vildere festivaloplevelse til næste år. Det gør man naturligvis ikke uden et af de allerstørste hovednavne, der findes. Et hovednavn, som siden starten af 90’erne har leveret en fuldstændigt unik blanding af hård rock og metal, og som svæver ubesværet rundt mellem genrer og stilarter. Et hovednavn, der med andre ord er som skabt til COPENHELL 2017: SYSTEM OF A DOWN!

“SYSTEM OF A DOWN har været et af både publikums og vores mest ønskede bands lige siden COPENHELLs start. Det er til næste år 12 år siden, at de sidst har spillet i Danmark, og de har aldrig nogensinde spillet på en festival her i landet. Derfor er det kæmpestort for os at få bandet om hovednavn på COPENHELL 2017,” fortæller COPENHELL-arrangør Jeppe Nissen.

Det armensk-amerikanske band optrådte senest i Danmark, da de gæstede Valby Hallen i 2005 og leverede en fuldstændigt suveræn koncert, som fik både publikum og anmeldere til at bøje sig i støvet. Bandets medlemmer valgte året efter at holde pause og arbejde med deres egne idéer – deriblandt forsanger Serj Tankians fremragende soloalbum Elect The Dead – indtil de blev genforenet i 2010 og begyndte at spille på en række større udenlandske musikfestivaler.

SYSTEM OF A DOWNs netop offentliggjorte Europa-turné bringer dem forbi COPENHELL 2017 og giver for første gang i mange år musikfans mulighed for at opleve deres bugnende bagkatalog af fængende kæmpehits som Chop Suey!, B.Y.O.B. og Toxicity på dansk grund. Bandet spænder genremæssigt over alt fra klassisk 80’er-thrash til moderne alternativ rock, og de repræsenterer rigtigt mange af de kvaliteter, vi forbinder med COPENHELL: Knivskarp, rasende intelligent, næsten overnaturligt melodisk og ikke mindst allerhelvedes hård musik.

De er, med andre ord, det perfekte hovednavn til en moderne rock- og metalfestival.

 

www.copenhell.dk

Facebook.com/copenhell

Instagram.com/copenhell

Twitter.com/copenhell