4 NYE NAVNE PÅ COPENHELL 2017-PLAKATEN

Supergruppen PROPHETS OF RAGE besøger for første gang Danmark, når de slutter sig til COPENHELL 2017’s line-up sammen med EVERY TIME I DIE, INGLORIOUS og LOST SOCIETY.

Hvad får man, når man samler tre fjerdedele af Rage Against the Machine, B-Real fra Cypress Hill samt Chuck D og DJ Lord fra Public Enemy? Et flammende inferno af raseri og en af de vildeste grupper, der kommer til at stå på en dansk scene til næste år! Denne hårdtslående hybrid af rock og rap vil få hele København til til at ryste, når vi bliver udsat for både helt nye numre sammen med nogle af de allerstørste klassikere fra musikernes respektive bands. PROPHETS OF RAGE er lige nu i gang med at få USA i stumper og stykker på deres “Make America Rage Again”-turné, og vi ser frem til en kæmpestor oplevelse, når de besøger COPENHELL 2017!

Den slagkraftige metalgruppe EVERY TIME I DIE besøgte sidst COPENHELL i 2013, og vi er mere end klar til et gensyn med dem! Bandet har netop udgivet det kritikerroste album “Low Teens”, hvor Keith Buckleys formidable vokal og bandets tonstunge lyd går op i en højere enhed end nogensinde før, så publikum kan roligt forvente en hård mavepuster af en koncert!

Hardrock-gruppen INGLORIOUS har én mission: At genskabe den ikoniske lyd fra den klassiske hårde britiske rock fra 70’erne og 80’erne efter 90’ernes bølge af britpop og indie-musik. Med forbilleder som Led Zeppelin og Deep Purple er bandet på vej til at blive det helt nye stjerneskud på rockhimlen.

De unge finske musikere fra LOST SOCIETY leverer en thrash-tornado, som det er nærmest umuligt ikke at blive opslugt af. Tempoet er vanvittigt, og aggressiviteten lyner ud af forsangerens skrig, de heftige riffs og de komplet nådeløse trommer. Det her er musik, man slår sig på!

Partoutbilletter til COPENHELL 2017 kan købes på bit.ly/2eD1hsI. Endagsbilletter bliver sat til salg tirsdag den 8. november kl. 10:00.