IRON MAIDEN BLIVER HOVEDNAVNET PÅ COPENHELL 2020

Det legendariske britiske metalband besøger festivalen på deres Legacy of the Beast-turné.

IRON MAIDEN vender tilbage som hovednavn på COPENHELL den 20. juni i 2020, når de besøger Danmark på Legacy Of The Beast-turnéen. Bandet har indtil videre optrådt for op mod to millioner fans i 39 lande over hele verden, siden de drog ud på turnéen i 2018, hvor de blandt andet har spillet for et publikum på 100.000 mennesker på dette års legendariske Rock In Rio-festival i Brasilien. Uanset om du er hardcore Maiden-fan eller helt almindelig festivalgæst, er der noget for alle i det her show, som er sprængfyldt med hits og populære klassikere.

“Legacy-turnéen har været fantastisk indtil videre, og reaktionerne på sceneshowet og alle de vilde rekvisitter (og Eddie!), som jeg får lov til at lege med, har været fænomenale," fortæller IRON MAIDENs forsanger Bruce Dickinson. "Hele bandet har haft det rigtigt sjovt. Vi glæder os enormt meget til at bringe den store Legacy of the Beast-oplevelse til COPENHELL, hvor vi ikke har spillet siden 2014, så vi kan nå ud til endnu flere af vores fans".

Morten Skovgaard