BERSÆRK BESØGER COPENHELL 2020


Det populære danske rockband udgiver et nyt album i 2020 og er klar til at vælte COPENHELL for tredje gang!

De hedenske heavyrockere BERSÆRK er gået fra sejr til sejr siden starten på deres togt i 2012, og bandet har vundet det danske metal- og rock-publikum med deres unikke dansksprogede heavyrock, sidst med deres seneste fuldlængde-album “Jernbyrd” fra 2018. I oktober sidste år udgav BERSÆRK live-albummet”‘Live i Pumpehuset” fra deres udsolgte april-koncert på det legendariske spillested.

Den nye single “Balders bål” er den første forløber for bandets næste album, der ventes at udkomme i foråret 2020. Sangen bevæger sig i BERSÆRKs mytiske univers, hvor fortidens nordiske livsverden får nyt liv i en nutidig kontekst, og den er en dynamisk tungrocker, der viser bandets alsidighed og hårdtslående sangskrivertalent.

BERSÆRK er et fremragende live-orkester, og COPENHELLs publikum kan se frem til at høre “Balders bål” og mange andre nye sange på COPENHELL 2020. Det bliver bandets tredje optræden på festivalen, hvor de i 2018 spillede for et rekordstort og aldeles begejstret publikum. Guitarist Lars Evers og forsanger Casper Roland-Popp var ligeledes en del af all star-orkestret Omvendt Korstog sammen med blandt andre Tim Christensen og Jacob Binzer, der spillede den til lejligheden skrevne hymne “Ulvens Ed” til det store 10-års jubilæumsshow “Ti År I Helvede” på COPENHELL 2019.

Hør den nye single “Balders bål” her.

Morten Skovgaard