COPENHELL METAL CRUISE 2.0
STÆVNER UD DEN 27. OKTOBER

MC_FB_Post.png
 

Om COPENHELL Metal Cruise 2.0:

Til efteråret vender det berygtede og populære COPENHELL Metal Cruise tilbage! Vi leverer dette plyndringstogt i samarbejde med DFDS og kan derfor med stolthed fortælle, at vi nu hærger i internationalt
farvand!

Det længste og vildeste COPENHELL Metal Cruise nogensinde afgår fra København til Oslo den 27.-29. oktober 2017, hvor vi kaprer to dæk øverst oppe i DFDS’ enorme Oslobåd. Programmet om bord vil afspejle ånden fra COPENHELL med hårde rock- og metalbands samt flere af de spændende siteshows, der skaber den helt unikke COPENHELL-stemning. Der vil kun blive sat 250 billetter til salg til denne første internationale jomfrurejse! 

Se skibets Metal Cruise-områder her:

Bands om bord:

Entombed A.D. MUSTASCH · Bersærk · BAEst

(Et fjerde band tilføjes)

Scenen indtages af blandt andet de svenske dødsmetal-giganter ENTOMBED A.D., svenske Mustasch samt danske BERSÆRK og BAEST, der begge har henrykket både publikum og anmeldere med orkankoncerter på henholdsvis COPENHELL 2016 og 2017. 

Ekslusiv lyttesession med Jesper Binzer

Vi får også fornemt besøg af Jesper Binzer, som efter 33 år, 11 albums og tusindvis af koncerter med D-A- D udgiver sit første soloalbum, ”Dying Is Easy”, den 3. november. Sammen med Anders Bøtter vil Jesper lave en lyttesession på hele kommende sit album og lede publikum trygt igennem det fra A-Z. Hi-Fi Klubben leverer et toptunet anlæg, der vil forkæle publikums ører. Den første single fra det nye album kan høres her:

Anden underholdning

Der sørges for udfordringer til de små grå undervejs med en musikquiz, som vil afprøve gæsternes viden om alt inden for de hårde musikgenrer. Efterfølgende kan man nulstille sig med den berygtede beerbanger, og der vil blive festet til langt ud på natten med nogle af COPENHELLs DJ’s. 

(Endnu et par indslag vil blive tilføjet til programmet.)

 

 

Køb billet:

* NB: Begrænset antal: 250 stk
Pris fra 1.098,- pr. person ved køb af billet til to personer

Inkluderer:

Cruise København-Oslo t/r, overnatning i en 2 personers standardkahyt. (Mulighed for at tilkøbe bedre kahytskategori). Mad og drikke følger ikke med i prisen og kan bestilles ved booking af din rejse.


Sejltider:

- Afgang fra Kbh 27. oktober kl. 16:30
- Ankomst til Oslo 28. oktober kl. 9:45
- Afgang fra Oslo 28. oktober kl. 16:30
- Ankomst til Kbh 29. oktober kl. 9:45

Bemærk:

Ved bestilling af billet til en enkelt person vil denne betale for en hel tomandskahyt til sig selv.  Vi kan også hjælpe dig med at finde en ledsager. Klik på knappen herunder for at prøve vores matchmaker:

Se plakaten her:

Tilkøb Black Metal-sightseeing:

* NB: Meget begrænset antal – 50 stk.

 - Jeres onde turguide Anders Odden (Celtic Frost, Satyricon m.fl.)

- Jeres onde turguide Anders Odden (Celtic Frost, Satyricon m.fl.)

Som noget helt eksklusivt kan COPENHELL også tilbyde en begrænset gruppe på kun 50 cruise-gæster en helt unik Black Metal-sightseeingtur med bus rundt i Oslo. Her blev nogle af de sorteste kapitler i Norges musikhistorie skrevet i starten af halvfemserne med både mord, selvmord og kirkeafbrændinger. Busturen ledes af Anders Odden (Cadaver, Celtic Frost, Satyricon, ORDER) og bringer gæsterne til Holmenkollen Kapell, der er blevet genopbygget efter branden i 1992, og til NESEBLOD RECORDS, som i dag ligger, hvor Øystein Aarseth, også kendt som ”Euronymous”, havde sin pladebutik Helvete, hvor den tidlige norske black metal-scene startede.