COPENHELL METAL CRUISE
STÆVNER UD IGEN DEN 26. OKTOBER

Årets sejltur for metalheads

Kan I ikke få nok COPENHELL? Så glæd jer til den 26. oktober, hvor COPENHELL Metal Cruise 2018 stævner ud fra København og sætter kursen mod Oslo.

Vi giver  i samarbejde med DFDS alle metalmatroser og rockrøvere en weekend fyldt med den fantastiske COPENHELL-stemning og bragende hårde koncerter med seks bands (som offentliggøres senere) om bord på Oslobåden!

Vi sejler fra København kl. 16:45 fredag den 26. oktober og vender tilbage søndag den 28. oktober kl. 09:00. Billetter kan købes nu på DFDS hjemmeside, og vi har I år gjort det ekstra nemt for jer med to billettyper:

1. Fra 998 kr. pr. person i almindelig dobbeltkabine + koncerter – brug koden ”MMETA” ved bestilling.

2. Fra 1.698 kr. pr. person i almindelig dobbeltkabine + koncerter + 2x buffet og 1x morgenmad – brug koden MMETABB ved bestilling.

Priserne er de samme som i 2017 – forskellen er, at I får to ekstra bands med i år!

Der er lang tid til næste juni, så gå ikke glip af denne mulighed for at feste hårdt igennem med vennerne allerede til efteråret. Vi glæder os til en nyt helvedessejlads med jer! 

SEKS BANDS KLAR TIL AT SÆTTE SEJL MED COPENHELL METAL CRUISE 2018

Fredag den 26. oktober lægger COPENHELL Metal Cruise 2018  fra kaj i København og starter en skælvende hård rock- og metalfest i selskab med TROLLFEST, HELHORSE, ARTILLERY, BOKASSA, DEAD LORD og XENOBLIGHT! Det er lykkedes for os at finde plads til en håndfuld ekstra gæster, og vi genåbner derfor billetsalget for dem, der ikke nåede at sikre sig plads i første omgang.

Kongerne af ægte norsk balkan-metal fra TROLLFEST er som skabt til vores krydstogt med deres festlige og farverige show, der konstant balancerer på grænsen mellem det geniale og det dybt vanvittige. Det er skørt og fjollet – men tag ikke fejl: Det er også virkeligt effektiv og velspillet folk-

metal, som sætter gang i en allerhelvedes vild fest.

Danske HELHORSE har længe været en darling i rock- og metalkredse, og de er selvskrevne på årets krydstogt. De har flere gange bevist på COPENHELL, at de kan skabe virkeligt store koncertoplevelser og engagere publikum som få andre bands, og det bliver en stor oplevelse at opleve deres beskidte, tunge lyd på en meget mindre scene.

De gode, gamle drenge fra den danske metalinstitution ARTILLERY stempler ind på COPENHELL Metal Cruise med deres energiske og fræsende thrash-metal. Bandet er netop gået i gang med at producere et nyt album, og hvis I råber højt nok, giver de måske en eksklusiv forsmag på det.

BOKASSA fra Norge spiller noget så særpræget som punk-rock og hardcore kombineret med stoner-rock. Deres vilde ”stonercore” rammer nerven lige på og hårdt med groovy riffs, medrivende gang vocals og ubændig energi. Det er ikke for ingenting, at de er Metallica-trommeslageren Lars Ulrichs yndlingsband lige nu.

Svenske DEAD LORD leverer fængende og forrygende retro-syrerock gennemsyret af velskrevne sange, lirede guitarsoli og tonsvis af attitude. Husk cowboystøvlerne og luftguitaren til denne koncert, for den bliver medrivende som bare pokker.

Det nye danske ekstremmetalband XENOBLIGHT blev dannet sidste år og har allerede udgivet et hårdt og overbevisende debutalbum, som smager af meget mere. Forvent en knusende hård koncert fra et toptændt band med sangerinden Marika Hyldmars dæmoniske vokal i spidsen.

Ud over seks hårde bands serverer Christian Beyer og Michael Denner også deres populære COPENHELL Metal Quiz for jer, hvor I får chancen for at blænde alt og alle med jeres uudtømmelige viden om hård musik.

 

Køb billet:

Billetterne til COPENHELL Metal Cruise 2018 blev udsolgt på ingen tid i løbet af sommeren – men: Det er netop lykkedes for os at finde plads til en håndfuld ekstra gæster! Hvis I har gået og sukket over, at I ikke nåede at købe billet, har I med andre ord chancen nu. Billetsalget åbner igen 19. September 2018 kl. 12:00. Vent ikke for længe med at sikre jer plads til vores festlige sejlads, hvor I kan opleve den gode COPENHELL-stemning i stemning i selskab med en masse sjove og gode festivalfolk!