MAD & DRIKKE

MAD OG DRIKKE PÅ COPENHELL

** OPLYSNINGER OM MADUDVALG KOMMER SNART**

 

DRIKKEVARER

Øl:

Priserne er de samme som sidste år – 50 kr. for en halv liter fadøl – med én mindre ændring: Royal har udfaset de gamle bærehanke til fem øl og erstattet dem med nye bærehanke til seks øl, som koster 270 kr. for seks øl (45 kr. pr. stk.).

Øludvalget er i år endnu større end tidligere og fordelt ud over hele festivalpladsen. Scenebarerne serverer Royal Pilsner-fadøl og Royal Export HELL-dåsen, mens I kan finde en lang række andre forskellige øltyper og -mærker i Smoke’n’Hell, Tutten, RIP-baren – og ikke mindst i vores helt nye beer truck inde i B&W-hallen, som bliver et lille paradis midt i helvede for ølelskerne.

Bemærk, at Royal Classic og den meget efterspurgte mørke Lottrup American Ink kun kan købes hos vikingerne i Asgård. Bemærk også, at den alkoholfrie Royal Free skal købes i enten Smoke’n’Hell, Tutten, RIP-baren eller på COPENHELL Camping.

Her er et overblik over øludvalget på COPENHELL 2017:

Royal Pilsner
Royal Classic fadøl
Royal Export HELL
Royal Free
SOL
Lottrup American Ink
Schiøtz Gylden IPA
Schiøtz Mørk Mumme
Giraf
New C. Brown Ale
Blå Thor
Albani HC Andersen
Albani Mosaic IPA
Albani Cascade
Albani Citra Witbeer
Royal Pilsner Økologisk
Royal Classic Økologisk
Odense 1859
Albani Mosaic IPA
Kissmeyer double tokay triple
Albani Cascade dark ale

Vin:

Der er rigtigt godt nyt for vinentusiasterne, for Kjær & Sommerfeldt åbner i år en helt ny vinbar på COPENHELL – Blodbanken, som ligger tæt på Sort Kro og Smoke’n’Hell! Her kan købes både mousserende, hvid, rosé og rød kvalitetsvin til yderst rimelige priser (65-80 kr. pr. glas og 275-695 kr. pr. flaske). Der kan også købes rød- og hvidvin i karton eller glas i Biergarten og baren ved Graveyard-området, så man kan få et glas vin til maden ude på pladsen – 45 kr. pr. glas og 200 kr. for en liter.

Cocktails:

Cocktailbaren ved Pandæmonium vender tilbage med både favoritter fra sidste år og helt nye eliksirer på kortet. Som noget helt nyt er der nu også to slags cocktails-on-tap i Biergarten!

Kaffe og te

Der ligger tre kaffebarer på festivalpladsen – deriblandt Peter Larsen Kaffe ved Styx/Handelsgaden. Her fås også laktosefri soyamælk til kaffen samt te.

Andet:

Red Bull og Jäger/vodka
Jameson-whisky (camper ved Smadreland med flere varianter)
Portvin
Mjød (hos vikingerne i Asgård)
Snaps
Vand (20. kr. pr. flaske på festivalpladsen – 10 kr. pr. flaske på COPENHELL Camping; alternativt vandposter)

Rigtigt god festival – og husk nu også at drikke vand, som vi har i alle barer i år!