unnamed-1.jpg

Presse & Akkreditering:

Journalister og fotografer er meget velkomne på COPENHELL. Send venligst oplysninger om det medie, der repræsenteres, sammen med navn(e) for at blive akkrediteret. Som hovedregel akkrediterer COPENHELL én journalist og én fotograf pr. medie.

VIGTIGT:
COPENHELL kan ikke akkreditere fotografer, der ikke repræsenterer enten medier eller relevante fotobureauer.Vi ser frem til at byde velkommen til både dansk og international presse på COPENHELL 2017

Du kan ansøge om akkreditering på presse@copenhell.dk. 


HANDEL.jpg

Handelsboder:

Ønsker du at få en handelsstand på festivalen kan du kontakte os her. Vi præsenterer også hvert år en bred vifte af atmosfæretiltag på pladsen. Tilhører du en interesseorganisation, som ønsker at bidrage til COPENHELL, kan du ligeledes kontakte sekretariatet:
tania@copenhell.dk


frivillig.jpg

Frivillige:

COPENHELL ville ikke kunne eksistere uden vores formidable korps af frivillige. Hvert år arbejder en hær af dedikerede frivillige i døgndrift både før, under og efter COPENHELL på at skabe rammerne for de fantastiske oplevelser på festivalen. Kontakt os:
frivillig@copenhell.dk


Mad- & Drikkestande:

Ansøgningsfrist vedrørende deltagelse med madbod til COPENHELL 2019 er overskrevet, og der er derfor lukket for ansøgning. Der åbnes igen for ansøgninger til 2020 i november 2019.

Henvendelser vedr. mad- og drikkestande på COPENHELL bedes rettet på e-mail til cater@copenhell.dk


DU FINDER OS HER:

 

Festivalpladsen:

COPENHELL
Refshalevej 185
DK-1432 København K

 

Sekretariatet:

COPENHELL
Live Nation Danmark
Frederiksberg Allé 3,
1621 København V
info@copenhell.dk