Tilmeldingen åbner snart

HUSK: MINIMUMSALDER: 18 ÅR

Kontakt os på frivillig@copenhell.dk, hvis du har nogen spørgsmål.


COPENHELL ville ikke kunne eksistere uden vores formidable korps af frivillige. Hvert år arbejder en hær af dedikerede frivillige i døgndrift både før, under og efter COPENHELL på at skabe rammerne for de fantastiske oplevelser på festivalen. Det er hårdt arbejde, men når vi løfter i flok, er vi sammen med til at skabe noget helt unikt inden for rock- og metalkultur i Danmark.

"FIGHTER"

DIN TID ER BEGRÆNSET!
11 TIMER I FESTIVALDAGENE

LÆS MERE HERUNDER

Som frivillig i kategorien Fighter arbejder du én vagt á 11 timer under festivalen. Du kan derfor udelukkende kun arbejde d. 22., 23. og 24. juni. Vagter, der ligger under festivallen, betyder, at man har direkte kontakt til alle vores gæster, som skal serviceres med et smil. Du er derfor dén, der er med til at skabe den gode stemning på festivalpladsen. Vi vil sørge for, at du får forplejning og en oplevelse som aldrig før sammen med dine co-Fighters.

"WARRIOR"

DU KAN OG VIL LIDT MERE!!
22 TIMER FØR/EFTER FESTIVALEN

LÆS MERE HERUNDER

I denne kategori arbejder man to vagter á 11 timer før/efter festivalen (12.-21. og 25.-28. juni). Du vil være en del af vores opsætnings- og/eller nedtagningshold, som arbejder hårdt for, at vi når det hele. Du skal have viljen og engagementet for at være en del af vores benhårde festival – som kun lykkes med den rette ånd. Vi giver dig 2 dage med forplejning, dit team og oplevelsen af, hvordan en festival bliver til. Og så holder du fri til at høre alt det musik, du vil.

"HELLRAISER"

YOU KNOW WHO YOU ARE!!!
33+ TIMER FØR/UNDER/EFTER 

LÆS MERE HERUNDER

Brænder du for mere festival, sprudler du af energi, og har du lyst til at møde folk som dig selv, skal du vælge kategorien Hellraiser! Her har du mulighed for at arbejde i perioden før/under/efter festivalen, og du lægger mere end 33 timer. Hellraisers er dem, der springer til, hvis andre falder fra, og oftest dem, der går hjem som de sidste. De er vores ultimativt sejeste frivillige, der løfter denne festival med en stærk holdånd. Hellraisers har deres egen Facebook-gruppe, fester og sociale arrangementer, som du kan blive en del af.