Tilmeldingen ER ÅBEN

MINIMUMSALDER: 18 ÅR

Kontakt os på frivillig(a)copenhell.dk, hvis du har nogen spørgsmål.
Fra den 6. juni er frivilligtelefonen åben. 9394 9666


COPENHELL ville ikke kunne eksistere uden vores formidable hold af frivillige. Hvert år arbejder en hær af dedikerede frivillige i døgndrift både før, under og efter COPENHELL på at skabe rammerne for de fantastiske oplevelser på festivalen. Det er hårdt arbejde, men når vi løfter i flok, er vi sammen med til at skabe noget helt unikt inden for rock- og metalkultur i Danmark.

Herunder kan du læse om de forskellige muligheder for at være frivillig på COPENHELL 2018.

FIGHTER

12 TIMER
UNDER FESTIVALDAGENE

Hvis du vælger at være frivillig Fighter, arbejder du 12 timer under festivalen – vagterne ligger 20.-23. juni.
Det kan enten være én lang vagt á 12 timer eller delt i to vagter á 6 timer. Her er både dag- og nattevagter.
Da vagterne er under festivalen, betyder det også at du ofte vil være i kontakt med gæsterne. Du er med til at skabe den gode stemning og hjælper os med at afvikle en fantastisk festival!
Du får en tredags + warm-up billet, forplejning under din vagt, adgang til frivilligbaren og meget mere!

WARRIOR

24 TIMER
FØR/EFTER FESTIVALEN

Hvis du vælger at være frivillig Warrior, arbejder du samlet 24 timer før og efter festival – vagterne ligger 4.-19. juni og 24.-29. juni. 
Det er to vagter á 12 timer. Da vagterne er før og efter festivalen, vil du have helt fri til at høre musik og nyde hele festivalen! Samtidig er du med til at bygge festivalen og tage det hele ned igen.
Du får en tredags + warm-up billet, forplejning under din vagt, adgang til frivilligbaren, fri under festivalen og meget mere!

hellraiser

36+ TIMER
FØR/UNDER/EFTER

Hellraiser er rygraden af COPENHELL!
Som frivillig Hellraiser, kommer du blandt de sejeste frivillige. Dem, der brænder for COPENHELL, musikken og festival!
Minimum tre vagter á 12 timer og gerne mere. Du kan selv være med til at vælge perioden du vil arbejde før/under/efter).
Vagterne ligger 4.-29. juni.
Du får en tredags + warm-up RIP billet (som giver adgang til vores RIP område), en Hellraiser hoodie, forplejning under din vagt, adgang til frivilligbaren, invitation til en takke-fest efter festivalen, tilbud om koncerter mellem COPENHELL 2018 og 2019 og meget mere!