BLIV FRIVILLIG PÅ COPENHELL

COPENHELL ville ikke kunne eksistere uden vores formidable korps af frivillige. Hvert år arbejder en hær af dedikerede frivillige i døgndrift både før, under og efter COPENHELL på at skabe rammerne for de fantastiske oplevelser på festivalen. Det er hårdt arbejde, men når vi løfter i flok, er vi sammen med til at skabe noget helt unikt inden for rock- og metalkultur i Danmark. Som tak for din indsats får du festival armbånd til alle dage samt adgang til den særlige bar for frivillige.

Der er nu åbnet for tilmeldinger som frivillig til COPENHELL 2017. Herunder kan du læse om de forskellige muligheder for at være frivillig på COPENHELL. Som frivillig på COPENHELL får du festival armbånd til alle dage, samt adgang til den særlige frivillig bar.
Klik på følgende link, hvis du vil sikre dig en unik oplevelse til sommerens vildest fest: 

 

HUSK: MINIMUMS ALDER: 18 ÅR

Hvis du har nogen spørgsmål, kontakt os på frivillig@copenhell.dk


FIGHTER

DIN TID ER BEGRÆNSET
11 TIMER
I FESTIVALDAGENE

Som frivillig i kategorien Fighter, arbejder du 11 timer under festivalen. Du kan derfor udelukkende kun arbejde d. 22, 23 og 24 juni. Vagter som ligger under festivallen, betyder man har direkte kontakt til alle vores gæster, som skal serviceres med et smil. Du er derfor dén, som er med til at skabe den gode stemning på festivalpladsen. Vi vil sørge for, at du får forplejning og en oplevelse som aldrig før sammen med dine co’ Fighters.

WARRIOR

DU VIL LIDT MERE
22 TIMER
FØR/EFTER FESTIVALEN

I denne kategori arbejder du 22 timer før og/eller efter festivaldagene. Du vil være en del af vores opsætning- og/eller nedtagningshold som arbejder hårdt, for at vi når det hele. Du skal have viljen og engagementet for at være en del af vores benhårde festival - som kun lykkedes med den rette ånd. Vi giver dig 2 dage med forplejning, dit team og oplevelsen af, hvordan en festival bliver til. Og så holder du fri til at høre alt det musik, du vil.

HELLRAISER

DE BENHÅRDE
+33 TIMER
FØR/UNDER/EFTER FESTIVALEN

Brænder du for mere festival, sprudler du af energi og har du lyst til at møde folk som dig, skal du vælge kategorien Hellraiser! Her har du mulighed for at arbejde i perioden før/under/efter festivalen, og lægge mere end 33 timer. Hellraisers er dem som springer til, hvis andre falder fra og oftest dem som går hjem som de sidste. Det er vores ultimative sejeste frivillige, der løfter denne festival og som har en stærk holdånd. Hellraisers har deres egen facebook gruppe, fester og sociale arrangementer, som du kan blive del af.


ILDSJÆLE

 

Vi skaber de mest utrolige ting og tager det lange, seje træk. Der flyttes bjerge og skabes umulige resultater blandt mennesker, der vil hinanden i stærke fællesskaber.