ARMBÅND

ARMBÅND PÅ COPENHELL

Indløsning af en gyldig COPENHELL-billet giver et festival- eller campingarmbånd svarende til den pågældende billet. Vi opfordrer alle til at indløse billetter og få sat armbånd på før festivalen (sted og tid offentliggøres senere). Alle armbånd undtagen børnearmbånd (se nedenfor) vil blive sat på herinde – også medarbejderarmbånd. Kom ind til et par festlige dage fyldt med livemusik, lækker mad, masser af øl og forrygende godt selskab!

Vi opfordrer alle, der har mulighed for det, til at benytte sig af disse muligheder for at få sat armbånd på før festivalen, da det letter presset på vores indgangsområde betydeligt om torsdagen. De, der ikke har mulighed for at nå det før festivalen, kan få deres armbånd på, når vi åbner for armbåndspåsætning ved festivalpladsen(i god tid før det første band spiller, så der bliver ingen problemer med at nå ind i Pandæmonium-området til det).

Som altid bliver festivalarmbånd sat fast om håndleddet på den person, der indløser billetten – det er ikke muligt at få armbåndene udleveret løst i hånden. Campingarmbånd kan derimod godt udleveres løst, således at én person for eksempel kan medbringe armbånd til andre, vedkommende skal bo sammen med – dette er for at gøre det så let som muligt for jer, der kommer langvejs fra forskellige steder i landet for at mødes på COPENHELL. Husk, at I i dette tilfælde skal koordinere ankomst med jeres venner, som ikke har fået armbånd, da de ikke kan komme ind på campingområdet uden.

Vi bruger igen i 2018 vores nye børnearmbånd til børn på 12 år og derunder, som kommer gratis ind i følge med en voksen. Disse kan ikke hentes ved vores præarrangementer, men fås i stedet i et telt ved indgangen til festivalpladsen. Her vil barnets navn og den voksnes telefonnummer blive skrevet på en liste – og den voksnes telefonnummer vil derudover også blive skrevet på barnets armbånd, så vi nemt kan finde jer, hvis I bliver væk fra hinanden. Maks. to børn på 12 år eller derunder kan komme med pr. voksen med gyldig billet.

Husk, at det er i orden at medbringe sin COPENHELL-billet som en digital billedfil på telefonen, men kun i et format leveret af Ticketmaster. Undlad derfor at tage et billede af en printet billet og vise den, da vi ikke kan garantere, at det virker med vores stregkodescannere. Collector’s Edition-billetter fungerer på helt samme måde som almindelige papirbilletter.

 

BEMÆRK – medarbejdere:

Af sikkerhedsmæssige årsager kan festivalmedarbejdere ikke få udleveret armbånd løst i hånden, men skal have dem sat om håndleddet ved indløsning af billet. Medarbejdere skal også medbringe gyldig billedidentifikation (kørekort eller pas) til armbåndspåsætningen.

 

BEMÆRK – frivillige: 

Frivillige på COPENHELL kan både få sat deres armbånd på før festivalen (tid og sted offentliggøres senere), ved indgangen til festivalpladsen op til festivalen (tid og sted offentliggøres senere) – men ikke ved COPENHELL Camping.